Beelden van de vermoedelijke dader(s) vernielingen Wezep op bureau Gelderland

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9543
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Beelden van de vermoedelijke dader(s) vernielingen Wezep op bureau Gelderland

Bericht door Redactie »

https://www.omroepgelderland.nl/bureaugld
Bron tekst Burgernet

Wezep – Ruiten bedrijf tot vier maal toe vernield door kogeltjes
Twee personen vuren in de vroege ochtend op zaterdag 19 oktober kogeltjes af op de ruiten van een bedrijf aan de Rondweg. Daarvoor gebruiken ze waarschijnlijk een luchtbuks en/of katapult. Er raken meerdere ruiten beschadigd. Het is de vierde keer dit jaar dat dit gebeurt. De schade voor het bedrijf is groot.

Op bewakingsbeelden is te zien dat een persoon achter de geluidswal - vanaf de Savornin Lohmanhof - in de richting van het pand loopt en een schietbeweging maakt. Een tweede persoon komt vanaf de Savornin Lohmanhof de Rondweg op lopen en stelt zich verdekt op achter een auto. Vervolgens maakt hij een schietbeweging richting het bedrijf. In de buurt van het bedrijf zien we op andere bewakingsbeelden op een eerder moment twee personen te fiets. Eén van hen fietst op een witte damesfiets. De andere draagt een pet, die vermoedelijk overeenkomt met die van eén van de schutters.
Wie kent deze personen? Wie kan iets over deze vernielingen vertellen? (Zaaknummer 2019167957)

Bent u niet in de gelegenheid om naar de uitzending te kijken? Na de uitzending kunt u elk uur de herhaling op Omroep Gelderland bekijken. Bovendien staan de items per onderdeel op de Facebookpagina van Bureau GLD. Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Anoniem uw tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie