Playback- en Tonproaten bij C.V. De Tolhekkers

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9576
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Playback- en Tonproaten bij C.V. De Tolhekkers

Bericht door Redactie »

Na binnenkomst van prinses Rianne en haar gevolg reikte de prinses haar staatsieportret uit aan het bestuur, welke een mooie plek aan de muur heeft gekregen en het hele carnaval te bewonderen is.

Al snel werd het tijd voor het eerste blok met playback- en tonproat acts. Er waren veel aanmeldingen ontvangen, waardoor het een avond vol entertainment leek te worden. De Raad van 11 trapte af met een playback act gevolg door het bestuur. De jeugdraad playbackte o.a. de macarena en de pinguindans. De Toiletjuffrouw stond in de ton en had zich verdiept in het milieu en deelde haar bevindingen met de Tolhekkers.

Na deze eerste opeenvolging van acts nam de Jubileumcommissie het woord. Zij hadden uit verschillende interviews met Tolhekkers begrepen dat menigeen trots is op de vereniging. Om deze trots met recht te dragen werden alle Tolhekkers uitgenodigd een speldje met een pauwenveer in ontvangst te nemen. Want wij Tolhekkers zijn trots als een pauw, en dat mogen we laten zien! De jubileumcommissie werd afgelost door de dansgarde die elk hun showdansen toonden.

Na een korte pauze werd het al snel tijd voor de volgende acts. De Gezusters Verbiesen verrasten prinses Rianne met een jeugdherinnering van Kinderen voor Kinderen en de Themacommissie sloot de avond af met Elvis, Tina Turner en Britney Spears. Diverse tonproaters kwamen nog aan het woord en na een kort juryoverleg kwam de jury tot een unaniem besluit

De eerste prijs van playback acts werd uitgereikt aan de Themacommissie.
De eerste prijs voor de tonproat act ging naar Zaggerias en Vera voor hun hilarische optreden.
Na de prijsuitreiking werd de avond traditiegetrouw afgesloten met het zingen van de Purperen hei.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie