Dierendag op de Kinderboerderij. (foto's)

Gesloten
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9595
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Dierendag op de Kinderboerderij. (foto's)

Bericht door Redactie »

Gelukkig kwam de weersvoorspelling afgelopen zaterdag niet uit. Veel regel was er voorspelt maar er viel een enkele bui, bij zacht herfst weer. Veel mensen wisten dan ook de weg te vinden naar de kinderboerderij in Wezep.
Om daar op dierendag de dieren extra aandacht te geven. Er was voor de kinderen ook van alles te doen. De schminkdames hadden het erg druk om veel kinderen te veranderen in konijntjes, poesjes of vlinders. Ook een ritje op een pony was voor de kinderen een hele belevenis. Bij het trampolinespringen ging de een niet hoger dan de ander. De kinderen vermaakten zich allemaal
prima, zodat de ouders even konden genieten van een kopje koffie.
De heer J.Smit van de Rabobank uit Wezep, was met enkele leden van de klankbordgroep, dhr. J Verdonk en Mevr A. van Diepenveen, aanwezig om een cheque van 1350 euro :lol: te overhandigen. Marjanne Kroese nam deze in ontvangst. Van dit geld is ondertussen een varkenshok tot stand gekomen, waar de varkens Jan en Hans hun intrede hebben genomen.
Het bestuur van de kinderboerderij kijkt terug op een jaar waarin heel veel werk is verzet. Veel plannen zijn gerealiseerd. Waar vorig jaar nog een wei was vol kuilen en stenen was, is ondertussen een mooie omheinde wei gekomen.
Wilt u ook eens een bezoekje aan de kinderboerderij brengen? Dat kan op woensdag, zaterdag en zondag middag van 14:00 tot 16:00 uur. De kinderboerderij is te vinden aan de Honingweg te Wezep.
Afbeelding
v.l.n.r. Marjanne Kroese, mevr A. van Diepenveen, dhrJ. Verdonk en dhr J. Smit.
Afbeelding
Jan en Hans
Kijk ook eens op: http://www.voskuilerhoeve.nl/
Foto's en tekst: Kinderboerderij Voskuilerhoeve Wezep.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Gesloten