Majorettevereniging ‘The Young Stars’ al 15 jaar succesvol!!

Gesloten
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9576
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Majorettevereniging ‘The Young Stars’ al 15 jaar succesvol!!

Bericht door Redactie »

WEZEP - Majorettevereniging ‘The Young Stars’ bestond vrijdag 7 november alweer 15 jaar en draait nog steeds mee aan de top. 15 jaar geleden is deze vereniging opgericht door Dhr Bert van Bruggen uit Wezep.

Afbeelding

De minirette A, majorette B en majorette A zijn lid van het CBSD. Bij deze bond hebben zij verschillende 1e prijzen in de wacht gesleept. Ook gingen verschillende wisselbekers mee naar Wezep in de loop der jaren.
De Majorette-A deed er een nog schepje bovenop en behaalden menigmaal de punten om deel te mogen nemen aan de Open Nederlandse Majorette Kampioenschappen. Tevens wist dit peloton al menig maal uit te komen op de Druma Kampioenschappen waar zij in 2001 en 2002 kampioen mochten worden.
Deze goede resultaten van de pelotons zijn te danken aan instructrice Gerda Spaan die heel wat uurtjes in de meiden steekt om ze aan de top te houden.
De dames doen niet alleen mee als teamverband, maar er zijn ook mini- en majorettes die solistisch optreden. Ook de solisten hebben vaak op een Bondskampioenschap of de Open Nederlandse Majorette Kampioenschappen de naam van The Young Stars mogen verdedigen, en met succes.
Op 30 januari 2004 zal de vereniging een uitvoering geven in de Kamphal in Wezep. De shows zullen begeleid worden met een lichtshow. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

De mini- en majorettes trainen elke dinsdag vanaf 18.00 uur in de gymzaal van het Agnietencollege. Mocht je lid willen worden, kom gerust een kijkje nemen. Iedereen vanaf 5 jaar tot met begin 20 jaar is van harte welkom! :idea:

Tekst en foto "The Young Stars"
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Gesloten