Dubbel succes voor de F-jeugd van Rood-Wit

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9595
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Dubbel succes voor de F-jeugd van Rood-Wit

Bericht door Redactie »

Wezep 17 mei - De jongste in competitie spelende jeugdteams van korfbalvereniging Rood-Wit zijn afgelopen zaterdag 15 mei beiden kampioen geworden. Voor Rood-Wit F1 was het net als voor Rood-Wit 1 een dubbel kampioenschap in één seizoen, want in de zaalcompetitie was F1 ook de sterkste. Maar in de afgelopen veldcompetitie speelden zij een klasse hoger en moest er harder geknokt worden om de punten binnen te halen. Dat bleek ook wel in de laatste thuis wedstrijd die ze net verloren. Maar aangezien ze in de loop van de veldcompetitie genoeg wedstrijden wisten te winnen, was de marge groot genoeg om kampioen te worden.
Ook Rood-Wit F2 deed het erg goed op het veld, geen één wedstrijd werd er verloren. De laatste spannende thuiswedstrijd tegen de nummer 2 Unitas wisten ze nipt te winnen met 1-0. en komen ze in het totaal uit op 10 punten uit 6 wedstrijden. Echte kampioentjes dus!
Na de wedstrijd werden Rood-Wit F1 en F2 van trainers/coaches Ineke van Beek en Sandra Stoop getrakteerd op taart en een kleine verassing.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie