S.O.S. met geslaagde uitvoering Showtime.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9595
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

S.O.S. met geslaagde uitvoering Showtime.

Bericht door Redactie »

Oldebroek - Zaterdagmiddag 19 juni zaten in de Talter in Oldebroek de tribunes overvol. Reden hiervan was dat Gymnastiekvereniging S.O.S. haar tweejaarlijkse uitvoering hield.

Tijdens een drie uur durende show waar vrijwel alle lesgroepen van S.O.S. aan bod kwamen, kwamen er nummers voorbij in het thema ‘SHOWTIME’. Door de aandacht die er was besteed aan de aankleding van de zaal, schmink en kleding van de deelnemers, had het geheel een flitsende uitstraling.
De uitvoering werd geopend door een stel actieve nonnen die sterren van de hemel swingden op een nummer uit de film Sister act. Daarna was het de beurt aan andere groepen. Er werd aan de trapeze gezwaaid bij Abeltje, gedanst bij The Wizard of Ozz, gesprongen op Karate Kid of gestept op Fame. Films uit de goede oude tijd, recente musicals: alles kwam voorbij.
Een uitvoering die zijn naam waarmaakte: SHOWTIME was het dan ook zeker. Zowel bestuur als leiding mogen terugkijken op een zeer geslaagde, enerverende uitvoering.

Tijdens de uitvoering werd er ook afscheid genomen: Anja v. ’t Ende en Berlanda v.d. Beek verlaten de vereniging. Beiden hebben na jaren actief te zijn geweest voor S.O.S. besloten er mee te stoppen in verband met andere werkzaamheden.
Gehuldigd werd er ook: Jeannette v. Bennekom staat als meer dan 10 jaar voor de jazzgroepen. Dit is een bijzonder feit wat dan ook niet onopgemerkt voorbij mocht gaan.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie