Splitsing ‘The Young Stars’

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9631
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Splitsing ‘The Young Stars’

Bericht door Redactie »

WEZEP – Na 15 jaar bekent te zijn geweest in Wezep en omgeving is het doek gevallen voor majorettepeloton ‘The Young Stars’ uit Wezep. Na overleg met de leden is er besloten om door te gaan met twee nieuwe verenigingen te weten majorettevereniging ‘Majofique’ en The New Chance.

Deze beslissing is genomen na een conflict binnen de vereniging. Beide partijen probeerden er op een goede manier uit te komen, maar helaas is dit niet gelukt. Vandaar dat er gekozen is voor het voorstel om te scheiden en in twee verenigingen uiteen te gaan.
U zult beide verenigingen tegenkomen bij diverse optredens binnen de gemeente en ook deelname aan wedstrijden zullen onderdeel blijven binnen beide verenigingen.

Majorettevereniging ‘Majofique’ wil wij deze een oproep doen voor nieuwe leden. De vereniging is op zoek naar enthousiaste meiden vanaf 5 jaar die het leuk lijkt om de majorette sport te beoefenen. Iedere dinsdag zal er getraind worden onder leiding van Gerda Spaan. Zij wordt bijgestaan door Willeke en Dorothé van Olst!

Lijkt het jou leuk of heeft uw dochter interesse? Voor informatie en opgave kan men zich wenden tot: Jacqueline Eghuizen (voorzitter), Tel.: 038 - 376 53 35 of bij Anita Vierhuis (secretaris), Tel.: 038 - 376 19 84.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie