091218 Openbare repetitie De Eendracht

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9580
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

091218 Openbare repetitie De Eendracht

Bericht door Redactie »

Openbare repetitie De Eendracht
In januari wordt er weer een leerlingengroep gestart

WEZEP –Vrijdagavond 18 december a.s. zal het C-orkest van De Eendracht een openbare repetitie houden in Dorpshuis Wezep. Iedereen die geïnteresseerd is in de vereniging en/of overweegt lid te worden is van harte welkom. Tijdens deze avond kunt u kennismaken met – de muziekinstrumenten van – een (fanfare)orkest en zullen al uw vragen over de muziekopleiding van De Eendracht beantwoord worden.

Bij voldoende aanmeldingen zal Chr. muziekvereniging De Eendracht uit Wezep in januari starten met een nieuwe leerlingengroep. In dat kader zal vrijdagavond 18 december a.s. het C-orkest een openbare repetitie houden in de muziekzaal van Dorpshuis Wezep. De opleiding zal verzorgd worden door de gediplomeerde docenten Hendry van Loo en Joanne van Loo-Lindeboom. De leerlingen worden op hoog niveau opgeleid voor een landelijk erkend A-, B- of C-diploma. Er is gekozen voor klassikaal onderwijs, zodat de leerlingen al in een vroeg stadium leren om met anderen samen te spelen.

Leerlingen zullen binnen enkele maanden na het starten van de opleiding mogen meespelen in het C-orkest (opstaporkest). Dit orkest is bedoeld voor iedereen die bij De Eendracht in de opleiding zit; of je nu een half jaar bezig bent of 5 jaar, iedereen in opleiding is welkom. Met het C-orkest is het voor de allerjongsten binnen de vereniging al mogelijk om zo snel mogelijk te ervaren hoe leuk het is om in orkestverband te spelen. Zodra je, na zo'n 2 jaar, het A-diploma hebt behaald, mag je plaatsnemen in het B-orkest. Het C- en B-orkest zijn op zichzelf staande orkesten, die zelfstandig optredens geven en deelnemen aan festivals en/of concoursen.

Jongens en meisjes vanaf 8 à 9 jaar kunnen zich opgeven voor de muziekopleiding, maar ook ouderen die zin hebben om muziek te maken zijn van harte welkom. Instrumenten die je bij De Eendracht kan leren bespelen zijn: saxofoon, trompet, slagwerk, hoorn, bugel, bariton, trombone en bas. De instrumenten worden door de vereniging beschikbaar gesteld.

U kunt zich nog aanmelden voor de nieuwe lesgroep. Hiervoor kunt u contact opnemen met: Priska van Gaalen, tel.nr. 038-3765710 of via info@eendrachtwezep.nl. Alle belangstellenden zijn van harte welkom op de openbare repetitie van vrijdag 18 december a.s. De avond zal beginnen 18.30 uur en wordt gehouden in Dorpshuis Wezep, Zuiderzeestraatweg 500.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie