Juf Arja neemt afscheid van 't Mierennest Oldebroek

Gebruikersavatar
Redactie Noord
Redactie
Berichten: 734
Lid geworden op: vr apr 16, 2010 21:03
Locatie: Wezep

Juf Arja neemt afscheid van 't Mierennest Oldebroek

Bericht door Redactie Noord » za jul 03, 2010 21:54

OLDEBROEK - Gezellig voorlezen; dat was een van de leukste en vaste onderdelen voor juf Arja. Ze vindt het super om zelf te vertellen bij de plaatjes die de kinderen zien. Daar is nu een eind aangekomen, na ruim 18 jaar peuterspeelzaal juf op 't Mierennest te zijn geweest.

"Mijn man Ben is al tien jaar met de vut en nu is het tijd om samen te gaan genieten. Dus aan het begin van het jaar heb ik de knoop doorgehakt. Het leuke is dat je op de peuterspeelzaal heel thematisch werkt het hele jaar door en zo heb ik heel bewust afscheid genomen van de peuterspeelzaal. Dat begon met de herfst, Kerst, Pasen, de schoolreis en dan afgelopen woensdag en vrijdagmorgen van de kinderen."

"Ik heb elke dag genoten dat ik bij de peuters was, geen dag was hetzelfde. Na al die jaren ervaring kan ik zeggen dat de peuters tegenwoordig mondiger zijn dan toen ik begon. Ze weten al zoveel en hebben uitspraken dat ik denk waar haal je ze vandaan. Zeker de invloed van tv en computer is erg groot, gelukkig hebben we dat hier niet, laat ze maar lekker spelen en kind zijn."

"Nu ga ik ook genieten, alleen op een andere manier: een eindeloze vakantie met familie, lezen, borduren en fietsen. Heerlijk naar onze stacaravan. Toch zal ze de kinderen missen!"

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie