Eerste koopcontract op het Bedrijvenpark H2O.

Gebruikersavatar
Redactie 3
Berichten: 234
Lid geworden op: ma jun 21, 2010 20:15

Eerste koopcontract op het Bedrijvenpark H2O.

Bericht door Redactie 3 »

Eerste koopcontract op het Bedrijvenpark H2O.

Donderdag 8 juli 2010 is met een ludieke ‘spa in de grond’ het accountantskantoor Veltkamp en Pol uit Hattem gecontracteerd op het Bedrijvenpark H2O. De bestuurders van de drie samenwerkende gemeenten tekenden het contract voor de verkoop van ca. 1.000m2 grond.

Het accountantskantoor zal op de nieuwe locatie een werkplek gaan realiseren dat ruimte biedt aan ca. 20 werknemers. Daarnaast is ruimte voorzien voor toekomstige groei en uitbreiding.

De drie gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek zijn uiterst tevreden met deze ‘firstmover’. Als het economisch tij een beetje meezit, zullen er op korte termijn meer bedrijven zich gaan vestigen volgens Rik Duijn, de nieuwe directeur van het bedrijvenpark.

Het Bedrijvenpark H2O is een logistieke toplocatie met haar ligging op de kruising van deA50 en A28. Het bedrijventerrein van ca. 70 ha groot wordt duurzaam ontwikkeld en bestuurd door de Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek BV. De gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek participeren in deze vennootschap.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie