De Eendracht start weer met muziekopleiding

Gebruikersavatar
Redactie Noord
Redactie
Berichten: 734
Lid geworden op: vr apr 16, 2010 21:03
Locatie: Wezep

De Eendracht start weer met muziekopleiding

Bericht door Redactie Noord » wo jan 12, 2011 11:44

WEZEP - Chr. Muziekvereniging De Eendracht zal over enkele weken starten met een nieuwe lesgroep. In deze leerlingengroep wordt er opgeleid voor landelijk erkende muziekdiploma’s.

Bij voldoende aanmeldingen zal Chr. muziekvereniging De Eendracht uit Wezep over enkele weken starten met een nieuwe leerlingengroep. De opleiding zal verzorgd worden door gediplomeerde docenten. De leerlingen worden op hoog niveau opgeleid voor een landelijk erkend A-, B-, C- of D-muziekdiploma. Er is gekozen voor klassikaal onderwijs, zodat de leerlingen al in een vroeg stadium leren om met anderen samen te spelen.

Leerlingen zullen binnen enkele maanden na het starten van de opleiding mogen meespelen in het C-orkest (opstaporkest). Dit orkest is bedoeld voor iedereen die bij De Eendracht in de opleiding zit; of je nu een half jaar bezig bent of 5 jaar, iedereen in opleiding is welkom. Met het C-orkest is het voor de allerjongsten binnen de vereniging al mogelijk om zo snel mogelijk te ervaren hoe leuk het is om in orkestverband te spelen. Zodra je, na zo'n 2,5 jaar, het A-diploma hebt behaald, mag je plaatsnemen in het B-orkest. Het C- en B-orkest zijn op zichzelf staande orkesten, die zelfstandig optredens geven en deelnemen aan festivals en/of concoursen.

Jongens en meisjes vanaf 8 à 9 jaar kunnen zich opgeven voor de muziekopleiding, maar ook ouderen die zin hebben om muziek te maken zijn van harte welkom. Instrumenten die je bij De Eendracht kan leren bespelen zijn: trompet, bugel, hoorn, saxofoon, bariton, trombone, bas en slagwerk. De instrumenten worden door de vereniging beschikbaar gesteld.

De muziekopleiding volgen bij De Eendracht betekent een gedegen muziekopleiding, gecombineerd met een fijn verenigingsleven. U kunt zich nog aanmelden voor de nieuwe lesgroep. Hiervoor kunt u contact opnemen met: Priska van Gaalen, tel.nr. 038-3765710 of via info@eendrachtwezep.nl.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie