Wereldwinkelnieuws: Tijd voor Thee

Wat niet te plaatsen is in een ander forum.
Gebruikersavatar
Wereld Winkel Wezep
Berichten: 85
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 10:43
Locatie: Wezep
Contacteer:

Wereldwinkelnieuws: Tijd voor Thee

Bericht door Wereld Winkel Wezep »

Tijd voor Thee

Wezep 01-10-2012 De maand september staat bij Wereldwinkel WEZEP in het teken van thee. De thee van Fair Trade Original is namelijk niet alleen lekker en gezond maar ook nog eens duurzaam en verantwoord. Wanneer u onze thee koopt gaat er een deel van het geld naar sociale projecten die ten goede komt aan de gemeenschap die de thee produceert. Voor alle thee van Fair Trade Original geldt in de maand oktober dat u het 2e pakje voor de helft van de prijs krijgt.

De thee van Fair Trade Original is afkomstig uit onder andere Tanzania en India. Bij de fairtrade producties wordt er op toegezien dat de arbeiders werken onder goede arbeidsomstandigheden. De ontwikkelingspremie is bedoeld voor sociale projecten die de hele theegemeenschap ten goede komen. Gezondheidszorg en dorpsscholen zijn belangrijke basisvoorzieningen die in veel gevallen hieruit gefinancierd worden. Dit biedt de kinderen van de theearbeiders kans op een betere toekomst.

Naast al deze goede eigenschappen is het thee assortiment van de Wereldwinkel ook nog eens verrassend hedendaags. Zo is onze groene thee zacht en puur van smaak met een verkwikkende werking voor lichaam en geest. En onze Zuid-Afrikaanse rooibos (letterlijk ‘een rood bosje’) wordt gekenmerkt door een aromatische, licht zoete smaak. Daarnaast bevat deze thee van nature antioxidanten en is het theïnevrij.

Ontspannen thee drinken
Relaxt in een ontspannen omgeving genieten van een inspirerend boek, ondertussen genietend van een heerlijk kopje thee. De Wereldwinkel heeft een uitgebreid assortiment om in je woonkamer een heerlijke, rustgevende sfeer te creëren. Denk bijvoorbeeld aan wierook, kaarsen en plaids. Bezoek de Wereldwinkel en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment.

Fairtrade
De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 12.500 vrijwilligers in 375 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.
Afbeelding
De Wereldzaak van Wezep
Meidoornpassage 16
8091 KS Wezep
tel.nr. 038 3769179.
Plaats reactie