Nieuw elan voor Landal Landgoed ’t Loo

Wat niet te plaatsen is in een ander forum.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Nieuw elan voor Landal Landgoed ’t Loo

Bericht door Redactie »

Vernieuwde bungalows en uitbreiding kinderactiviteiten
Nieuw elan voor Landal Landgoed ’t Loo

Leidschendam, 24 juni 2013 – Landal Landgoed ’t Loo heeft de faciliteiten op haar park – met name voor de kinderen – flink uitgebreid. Daarnaast zijn de bungalows opgefrist, geverfd en voorzien van nieuw meubilair. Ook de kinderbungalows zijn verassend vernieuwd; de speciale bungalows zijn niet alleen veilig en voorzien van alle praktische kinderbenodigdheden, ze zien er ook nog eens ‘cool’ uit en bieden volop speelplezier voor de hele familie.
De nieuwe faciliteiten bestaan uit een nieuw indoor speelparadijs voor de kleine gasten van Landal Landgoed ‘t Loo, een spectaculaire 100 meter lange tokkelbaan over het water, een low rope parcours voor het klimmen en klauteren, nieuwe ‘water-belevings-plekken’ op het strand en een loungeplek voor rustzoekers.

Afbeelding

Vernieuwde kinderbungalows
De pret begint al bij het hek. Een hinkelpad voert naar de ingang, die is voorzien van een stoere klokbel. Papa’s en mama’s hoeven niet te sjouwen met bedjes, badjes en stoeltjes, dat is allemaal standaard aanwezig. De kinderslaapkamers zijn uitgerust met een stoere hoogslaper en door het tapijt met grasmotief lijkt het net of je buiten slaapt. En, mocht je niet meer weten welke slaapkamerdeur van jou is, dan kun je er met krijt gewoon je naam op schrijven. Naast ‘nuttige’ zaken zijn ook de leukste en nieuwste speelvoorzieningen aanwezig. Zo is de salontafel ook een speltafel, waar diverse bordspellen op kunnen worden gespeeld. Top of the bill is de ‘Swinxs’: een buitenspeelcomputer zonder beeldscherm, waarmee zowel binnen als buiten actieve ren- en balspellen kunnen worden gedaan in combinatie met educatieve games.

Paul Van Mechelen, General Manager van Landal Landgoed ’t Loo: “Landal Landgoed ’t Loo zet zichzelf met de nieuwe activiteiten en de vernieuwde bungalows weer helemaal op de kaart als veelzijdige vakantiebestemming. Na deze investeringen kan het park weer vele jaren vooruit. Wij zullen met onze vriendelijkheid en persoonlijke aandacht de gastverwachtingen proberen te overtreffen en samen met onze gasten weer mooie nieuwe vakantieherinneringen realiseren.”

Afbeelding

Zomeractiviteiten
De Fun & Entertainment medewerkers hebben een indrukwekkend zomerprogramma met activiteiten en evenementen samengesteld. Van 8 juli tot 25 augustus zijn op en rondom Landal Landgoed ‘t Loo tal van leuke activiteiten georganiseerd voor kids van alle leeftijden, zoals een vlot bouwen, vliegerwedstrijd, Bollo strandspektakel, broodjes bakken bij het kampvuur, dans workshop, koken in de Kinderkookbuzz en een graffiti- of visagie workshop. De wekelijkse zomershow zorgt voor muzikaal plezier.

Kijk voor alle zomeractiviteiten op http://www.landal.nl/loo.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Vacation Rentals. Landal beheert en exploiteert 74 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal ca. 12.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,2 miljoen gasten 11,4 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.550 medewerkers
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie