Zaterdagopenstelling voor particulieren Van Werven

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9177
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Zaterdagopenstelling voor particulieren Van Werven

Bericht door Redactie » vr jan 08, 2010 9:29

Hernieuwde zaterdagopenstelling voor particulieren Van Werven Recycling Oldebroek

Oldebroek, 7 januari 2010 – Met ingang van 1 januari is de recyclingvestiging van Van Werven in Oldebroek op zaterdagmorgen van 9 uur tot 12 uur geopend voor particulieren. Wethouder Gerrit Jan Veldhoen van de gemeente Oldebroek en wethouder Henk Wessel van de gemeente Elburg hebben hiervoor het startsein gegeven, bij de recyclingvestiging van Van Werven in Oldebroek.


Afbeelding
Op de foto; Wethouder Wessel van gemeente Elburg en Wethouder Veldhoen van gemeente Oldebroek die het hek openen van de recyclingvestiging van Van Werven in Oldebroek, aan de Bovendwarsweg 93.

De nieuwe inzameling van het huisvuil is begonnen. Dubbele aanbiedingen zijn door de geregistreerde inzameling niet meer mogelijk. Om hierin tegemoet komen hebben de gemeenten Oldebroek en Elburg gezorgd dat de inwoners van de gemeenten voor al het overgebleven huisvuil nu ook op zaterdagmorgen terecht kunnen bij de recyclingvestiging. Dit allemaal om te voorkomen dat het overgebleven afval op een verkeerde manier wordt gestort op plekken waar het niet hoort.
Met ingang van 1 januari 2009 kunnen inwoners het overgebleven huisvuil en al het overige afval (bouw- en sloopafval, groenafval, hout e.d.) tegen betaling aanbieden bij de recyclingvestiging van Van Werven aan de Bovendwarsweg 93, in Oldebroek.

Wethouder Henk Wessel van de gemeente Elburg; ‘Toen ongeveer vier jaar geleden besloten werd om de recyclingvestiging op zaterdagmorgen te sluiten ontvingen we negatieve reacties. Nu met de grote veranderingen in de afvalinzameling geeft deze mogelijkheid extra meerwaarde en service voor de burgers’.
Wethouder Gerrit Jan Veldhoen beaamt dit en stelt verder dat de zaterdagmorgen - openstelling uitstekend past in een betere dienstverlening aan de burgers in het kader van inzameling en verwerking van afval. Maximaal scheiden van afval blijft de oproep en alleen brengen naar plekken die daarvoor bedoeld zijn. ‘Collega Wessel heeft mij daarover benaderd en meteen hebben we elkaar gevonden in de uitwerking. De samenwerking en het overleg met Van Werven is op een zeer prettige manier verlopen’, aldus wethouder Gerrit Jan Veldhoen.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie