26 initiaieven ontvangen steun Rabobank Noordoost-Veluwe

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9601
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

26 initiaieven ontvangen steun Rabobank Noordoost-Veluwe

Bericht door Redactie »

26 initiatieven ontvangen steun Rabobank Noordoost-Veluwe

Vrijdag 2 september ontvingen 26 verenigingen en stichtingen een cheque uit het Rabo Coöperatiefonds. Henk Meijer, directeur Bedrijven en waarnemend directievoorzitter, prees de initiatiefnemers om hun inzet voor de lokale gemeenschap. Met plezier deelden vier ledenraadsleden vervolgens de cheques uit met in totaal een waarde van 30.125 euro.


Klik hier voor de fotoimpressie

Afbeelding
De ontvangers van de cheques van de afdeling Wezep Hattemerbroek.

Mevrouw Mariet Nooteboom van de afdeling Epe-Oene reikte cheques uit aan sportvereniging Epe, Stichting Glaskunst, Stichting De Oenerhof, Oudervereniging Openbare Daltonschool de Bongerd en aan de Nieuwe Wisselse School.

Vervolgens ontvingen de afgevaardigden van Kinderboerderij ‘Voskuilerhoeve’, Korfbalvereniging Rood Wit Wezep, Stichting Algemeen Jeugd en Jongerenwerk en van Stichting Oude Stijl Jazzkring Noord Veluwe ieder een cheque uit handen van de heer Simon Slot, ledenraadslid van de afdeling Wezep-Hattemerbroek.

De heer Gert Karel Bruggert deelde namens de afdeling Heerde-Wapenveld cheques uit aan Stichting ‘Mensen kom in beweging’, Heerder Historische Vereniging, Activiteitenproject Bewoners De Zeven Morgen, Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina, Zonnebloem afdeling Heerde-Veessen-Vorchten, Dameskoor The All Singers, Stichting Recreatie Wapenveld, Stichting Molenbezit Heerde, Stichting de rode beer en aan ‘De Regenboog’.

Tot slot werden door mevrouw Else van den Berg, afgevaardigde van de afdeling Vaassen-Emst cheques uitgereikt aan Stichting Broken Wings 40-45, Speeltuin Kinderboerderij De Kouwenaar, Boekbindvereniging de Kopper, Oudervereniging Geerstraatschool, Vakantie Bijbelweek, Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Vaassen en Ponyclub en rijvereniging W.E.T.

Heeft u ook een idee voor een project, maar krijgt u het financieel niet rond? Dien dan vóór 15 oktober aanstaande een verzoek tot ondersteuning in bij het Rabo Coöperatiefonds via de website http://www.rabobanknoordoostveluwe.nl. Hier vindt u ook meer informatie.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie