Drogisterij de Beauterie opent in Oldebroek.

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9601
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Drogisterij de Beauterie opent in Oldebroek.

Bericht door Redactie »

Drogisterij de Beauterie geopend in Oldebroek

In het centrum van Oldebroek opende op maandag 5 september om 13.00 uur Drogisterij de Beauterie haar deuren. Even leek het erop dat de opening uitgesteld moest worden. Tijdens de grondwerkzaamheden naast het gebouw werd een stroomkabel stuk getrokken. Door een noodoplossing was er tijdens de opening om 13.00 uur stroom en kon de winkel open.

Afbeelding
Uitleg over de pin apparatuur.

Voor vele een bekende naam, de winkel was tot half juli gevestigd in Oosterwolde. Daar groeide de winkel uit haar jasje, de gelegenheid deed zich voor om naar het centrumplan in Oldebroek te verhuizen waar een ruimere winkel nu gerealiseerd is.

Afbeelding

Drogisterij de Beauterie is een volwaardige drogisterij met een mooi aanvullend assortiment aan kado artikelen en bodycare. De winkel is zodanig ingericht dat er een mooi overzicht is ontstaan in het assortiment. Babyverzorging, kinderen, tieners, mannen en vrouwen, alles is op een logische wijze in de winkel te vinden. Daarnaast is in de winkel een wastafel aanwezig waar je de producten kunt proberen. Veel verzorgingsproducten moeten je een goed gevoel geven, de geur en hoe is het in gebruik. Nu kun je rustig de producten voor aanschaf even zelf uitproberen.
Natuurlijk zijn er geneesmiddelen, voedingssupplementen, vitamines enz. Zelfzorgmedicatie en goed advies door gediplomeerde mensen in de winkel. Drogisterij de Beauterie is gecertificeerd door Pharmacon en wordt ieder jaar bezocht. Zo is Drogisterij de Beauterie altijd up to date. Jacomien ten Hove en Mariska Bisschop, geen onbekenden in Oldebroek, zij werkten tot voor kort bij DA Wermink, versterken het team van de Beauterie.
Vanaf maandag 5 september 13.00 uur zijn de deuren open, dan is er weer een drogisterij in Oldebroek. Voor iedere klant is er een aardigheidje. Woensdag valt de folder in de bus met spectaculaire openingsaanbiedingen, houdt deze dus goed in de gaten.
Drogisterij de Beauterie is te vinden naast IJssalon Strijkert. Zuiderzeestraatweg 133A, 8096 BE Oldebroek.

Afbeelding
Klik hier om de foto's in groter formaat te bekijken


Afbeelding
In het midden de drogisterij de Beauterie, komende week zal de slagerij ook openen. Het plein voor de winkels is nog niet helemaal klaar.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie