Goed bezochte afdelingsvergaderingen Rabobank

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Redactie Noord 2
Berichten: 234
Lid geworden op: ma okt 10, 2011 19:21

Goed bezochte afdelingsvergaderingen Rabobank

Bericht door Redactie Noord 2 »

Goed bezochte afdelingsvergaderingen Rabobank

Leden van Rabobank Noordoost-Veluwe willen graag weten wat er in hun omgeving en met hun bank gebeurt. Ze willen weten welke koers de bank vaart, inzicht krijgen in de jaarcijfers, de te verwachten (lokale) ontwikkelingen en wat zij als lid voor de bank kunnen betekenen. De afdelingsvergaderingen van Rabobank Noordoost-Veluwe leenden zich hier goed voor. Op 4, 6, 11 en 12 oktober vonden deze vergaderingen in respectievelijk Epe, Heerde, Vaassen en Wezep plaats. De in totaal meer dan 550 leden werden tijdens het formele deel van de avond bijgepraat over verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor leden van de bank.

Sprekers
Bij elke vergadering was er een bijzondere spreker aanwezig. Wim Bens had de volle aandacht van de afdeling Epe-Oene. Afdeling Heerde-Wapenveld genoot van de anekdotes van Wilfred Genee. Leden uit Vaassen en Emst konden smullen van de verhalen van misdaadverslaggever John van den Heuvel. En tot slot eindigde Anne-Marie Rakhorst de reeks in Wezep-Hattemerbroek met een verhaal over maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Afbeelding

Voor alle avonden geldt dat de aanwezige leden geboeid zaten te luisteren. Dit bleek ook uit de kritische vragen die de leden stelden tijdens de vergaderingen. Aan het einde van de avond was er voldoende gelegenheid tot napraten onder het genot van een borrel.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie