Geslaagde Beautyavond bij Vaessen mode & trends.

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9601
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Geslaagde Beautyavond bij Vaessen mode & trends.

Bericht door Redactie »

Geslaagde Beautyavond bij Vaessen mode & trends

De beauty avond die woensdagavond 12 oktober werd gehouden bij Vaessen mode & trends is zeer positief ontvangen door de dames die in grote getale de avond bezocht hebben.
De avond stond geheel in het teken van uiterlijke verzorging. De presentaties van Haarmode Klazien, Huidtherapie Streutker, Sportinstituut Meijboom, Schoonheidsspecialiste Beauty Face en Rhodos Exclusive waren zeer leerzaam en werden met veel aandacht bekeken.
De metamorfose die tijdens deze geslaagde avond onthuld werd was spectaculair en de winnares Mevr. D. Allon uit Wezep werd verrast met haar complete nieuwe outfit die zij gratis mocht meenemen naar huis. Onder de aanwezigen werden ook prijzen verloot van de deelnemende bedrijven. De winnaressen hiervan zijn; Mevr. Korsaan uit Wezep, Mevr. Zuijderduijn uit Elburg, Mevr. Bulten uit Elburg, Mevr. Nijkamp uit Wezep, Mevr. Vogler uit Biddinghuizen en Mevr. van de Meulen uit Oosterwolde.
Iedereen genoot van de modeshows, optredens, muziek, hapjes en drankjes en heel veel gezelligheid en met als afsluiting een gratis Goodie bag voor elke bezoeker. Voor een impressie kijkt u dan op http://www.vaessenmode.nl

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie