Pagina 1 van 1

Hobby's uitgebeeld die meer zijn dan een hobby!

Geplaatst: do nov 17, 2011 14:15
door Redactie
De titel van hét fotoboek is bekend en wij hebben enkele veranderingen doorgevoerd.
De titel van hét fotoboek is: "Hobby's uitgebeeld die meer zijn dan een hobby!"

De titel is gebaseerd op het feit, dat een hobby voor iemand meer kan zijn, dan alleen maar een hobby. Sommige mensen, hebben immers van hun hobby hun beroep gemaakt. Zover kan een hobby soms gaan; met grote passie voor 't vak.


Naast dat nu de titel bekend is, hebben wij ook enkele veranderingen doorgevoerd. Wij gaan het fotoboek niet in een papieren versie uitbrengen, maar in een digitale versie. De reden dat wij hier toe besloten hebben, is dat de foto's naar onze -dan op gewoon boekenpapier- mening beter uitkomen en wij meer effecten kunnen inbouwen zoals voice-over, muziek tunes, speciale effecten enz. enz. Het wordt naar onze mening, dan interessanter om naar te kijken. Bovendien, heeft het ook veel meer gemakken voor de consument: relaxt via de tv kijken, geen bladeren omslaan, geen gewicht op schoot, makkelijk via het menu te bedienen enz. enz. En niet onbelangrijk: Een interessantere verkoopprijs! Het digitale fotoboek zal op DVD verschijnen in een luxe DVD box. Misschien brengen wij het ook nog als e-book uit, maar dat is nog niet zeker.

Wel trachten wij, om het boek gevoel behouden te laten, door boek effecten (bladeren die omslaan, geluiden enz.) in te bouwen.

Wanneer het digitale fotoboek precies klaar is, durven wij nog niet te zeggen, omdat wij ook nog andere verplichtingen hebben, maar elk beetje vrije tijd proberen wij hier in te steken.

Afbeelding
foto Benny van de Werfhorst http://www.bennyvandewerfhorst-fotografie.nl/