Vrijwilligers: we kunnen niet zonder ze!

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9601
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Vrijwilligers: we kunnen niet zonder ze!

Bericht door Redactie »

Vrijwilligers: we kunnen niet zonder ze!

We kunnen er niet omheen: vrijwilligers zijn zeer belangrijk. Dus dat geld ook voor de gemeente Oldebroek. Als we eens kijken wat een vrijwilliger allemaal doet en ook nog eens belangenloos, dan vinden wij dat deze vrijwilligers weleens wat extra aandacht verdienen.

Afbeelding
Foto Benny van de Werfhorst – Fotografie

We zijn opzoek naar 12 vrijwilligers. Vrijwilligers waar u van zegt: “Deze persoon verdient het om eens in de kijker gezet te worden.”

Wij zetten deze vrijwilligers in de aandacht, door ze fotografisch te portretteren en deze later gezamenlijk in een expositie te tonen. Zij verdienen deze aandacht namelijk volkomen. Ze vragen er niets voor terug: ze werken nogmaals belangenloos. Iemand wordt geportretteerd in zijn eigen omgeving of vrijwilligers locatie.

Hoe kan iemand hiervoor in aanmerking komen?
 • Derden dienen iemand aan te melden.
  Iemand dient minsten vijf jaar vrijwilliger te zijn en bij dezelfde instantie.
  Er mag geen enkele vorm van verdiensten (uitgezonderd de wettelijke toekoming voor vrijwilligers!) zijn. Dus volkomen belangenloos.
  Het vrijwilligers werk moet met passie worden uitgevoerd.
  De persoon dient uit de gemeente Oldebroek te komen.
U kunt iemand aanmelden via info@bennyvandewerfhorst-fotografie.nl of via 0610837139. Wanneer wij iemand in aanmerking vinden komen, dan nemen wij weder met u contact op. U dient dan de gene, waarvan u vindt dat hij of zij in aanmerking komt, zelf op de hoogte te stellen dat hij of zij fotografisch geportretteerd wordt en dat het ook tentoongesteld gaat worden. Het portretteren zal ongeveer 1 a 1,5 uur in beslag nemen.

* Wanneer u telefonisch iemand wilt aanmelden, probeer het dan rond het middag uur. Zo rond 12.30 a 13.30 uur. Bij geen bereik, zijn wij aan 't werk. Probeert u het later dan nog eens.

Wat vermeldt u aan ons?
 • Om wie het gaat.
  Wat hij of zij voor vrijwilligers werk doet.
  Hoelang hij of zij dat doet.
  Wat is uw motivatie om de desbetreffende persoon aan te melden.
De foto's zullen dus tentoongesteld worden bij een expositie. De foto's worden in een lijst + passepartout geplaatst. Na de expositie, krijgt elke vrijwilliger de foto in lijst + passepartout mee. Dit als gebaar dat wij vrijwilligers waarderen en als dank voor hun medewerking.

Namens,

Benny van de Werfhorst – Fotografie
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie