Reclamestudio van Olst kijkt terug op druk jaar

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9601
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Reclamestudio van Olst kijkt terug op druk jaar

Bericht door Redactie »

Reclamestudio van Olst kijkt terug op druk jaar.
Door Martin Rotman

Elburg 3 februari 2012 – Aan de oostkant van industrieterrein de Broeklanden in Elburg staat het nieuwe pand waar sinds oktober Reclamestudio van Olst gevestigd is. Ferdie van Olst ontvangt mij in de bedrijfkantine van het nieuwe pand. Onder het genot van een kop koffie vertelt hij enthousiast over het nieuwe pand. “Na de jaren van werken in een veel te klein pand aan de Zuiderzeestraatweg, is het nu een verademing om zoveel ruimte beschikbaar te hebben.”
Reclamestudio van Olst kan een product leveren van ontwerp tot uitvoering, het nieuwe pand moet daar het visite kaartje van zijn. Ferdie heeft samen met zijn personeel de binnenkant van het gebouw op een schitterende manier afgewerkt en ingericht. Alles is klaar maar Ferdie vertelt: “wij hebben gelukkig nog volop werk, en de laatste puntjes op de i deden wij tussen de normale werkzaamheden door.” Ondertussen zijn wij in de grote werkplaats in het gebouw aangekomen waar men bezig met de belettering van een nieuwe vrachtauto.

Reclamestudio van Olst was één van de eerste ondernemers in de regio met een website, op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan een volledig vernieuwde website: http://www.reclamestudiovanolst.com.

Nu bij Reclamestudio van Olst (winter)kortingsactie van 15% op spandoeken met reclame.

Afbeelding

In het voorjaar hoopt Ferdie het pand aan klant en publiek te kunnen laten zien.

Reclamestudio van Olst levert naast ontwerp, belettering, logo’s en reclameborden ook spandoeken, outfits voorsportteams, sporttassen, fleecevesten, balpennen enz.

Kijk eens voor meer informatie op http://www.reclamestudiovanolst.com of neem telefonisch contact op via 0525 -63 11 66.
Reclamestudio Van Olst staat voor u klaar aan de Broeklandstraat 26 te Elburg.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie