Benny van de Werfhorst – Fotografie, breidt uit!

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9601
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Benny van de Werfhorst – Fotografie, breidt uit!

Bericht door Redactie »

Benny van de Werfhorst – Fotografie, breidt uit!

Benny van de Werfhorst – Fotografie, heeft er een dochteronderneming bij. En deze heet: Benny – Fotostock. De website is: http://www.benny-fotostock.nl


Via onze nieuwe onderneming kan men online foto's bestellen, en of bij- of nabestellen. Ook is er de mogelijkheid voor de mensen die bijvoorbeeld met ons een portretreportage hebben gedaan, om afgeschermd via gebruikersnaam en wachtwoord foto's bij en/of na te bestellen.

De reden dat wij met deze dochteronderneming komen, is omdat wij merkten dat veel mensen er toch nog behoefte aan hadden om hun foto's online bij of na te kunnen bestellen, maar ook mensen die gewoon foto's wilden bestellen. Met onze hoofdonderneming was dat “niet” echt meer mogelijk. Wel mogelijk, maar veel omslachtiger, omdat onze hoofdonderneming en de daar bij behorende website puur een portfolio website is en waar alleen nog informatie te vinden is/was. Kortom: Onze huidige hoofdonderneming kwam op bij- of nabestellen veel tekort; veel te omslachtig voor mensen die foto's bij of na wilden bestellen.
Op onze hoofdondernemings website, zullen wij uiteraard ook door linken naar onze nieuwe dochteronderneming, zodat mensen dáár foto's online kunnen bestellen.
Betalingen kunnen via Ideal, PayPal (met creditcard mogelijkheid!) en handmatige overboeking gedaan worden. Wij hebben bewust gekozen voor Ideal en Paypal, omdat het makkelijke betaalsystemen zijn om de betaling te voltooien. En niet onbelangrijk: Wij kunnen bij Ideal en Paypal gelijk uw bestelling in werking zetten. Daarnaast, kunt u ook gewoon handmatig het verschuldigde bedrag overmaken door middel van een overschrijfkaart of gewoon via internetbankieren.

Ons motto: “Bij ons, betaalt u, maar krijgt u waar voor uw geld!” Wij hebben bewust gekozen voor de allerbeste (hebben wij altijd al gedaan!) foto producten, omdat wij alleen kwaliteit willen bieden, en geen foto producten willen aanbieden van de allerbelabberste kwaliteit. Zo werken wij met een écht fotovaklaboratorium (niet een zogenaamde printcentrale!), een ambachtelijke lijstenmaker en een ambachtelijke edelsmid. Daarom, zijn wij niet de goedkoopste, maar garanderen wij wel de hoogste kwaliteit van onze foto producten. “Mensen moeten na een maand of wat dan ook, niet weer met hun product bij ons terug hoeven te komen, omdat hun product niet deugt!”
Voor de rest, hebben wij heel veel foto producten in ons gamma: van afdrukken tot aan sierraden. Met de tijd, zal deze foto producten lijst nog wel uitgebreid worden...

Een dankwoord gaat uit naar Albert en Gerrit!

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie