Win een Totale Metamorfose.

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9601
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Win een Totale Metamorfose.

Bericht door Redactie »

Win een Totale Metamorfose.

Wie verdient er een totale metamorfose en wordt verrast met een geheel nieuwe look? Dat is de slogan bij Vaessen mode & trends van een nieuwe ludieke actie. Op de huis aan huis verspreide flyer kan je iemand opgeven die een dag heerlijk verwend zal worden en zich als een ware VIP zal voelen. Zelf maak je ook kans om deze prijs te winnen en ga je samen een fantastische dag beleven.


Afbeelding

De metamorfose komt tot stand door de deelname van diverse bedrijven die hun diensten en producten aanbieden. Bij Women Shoes krijg je nieuwe schoenen, Haarmode Klazien verzorgd het haar en de make-up, Cyelle huidverbetering stelt een gezichtsbehandeling beschikbaar en Fotografie Herman van der Wal gaat een fotoshoot maken. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner in Restaurant Dijk 10 waar je met een limousine naar toe wordt gebracht en natuurlijk in een nieuwe outfit van Vaessen mode & trends.
Al met al de kans van je leven om deze superprijs t.w.v. 750,- in de wacht te slepen. Vul de bon in en geef iemand op die b.v . een moeilijke periode heeft gehad of een familie lid die heel veel voor je doet of je buurvrouw waar je altijd op terug kunt vallen. Het maakt niet uit, iedereen maakt kans om deze geweldige prijs te winnen. Vul de opgave bon in op de verspreide flyer of bij de deelnemende bedrijven. Je ontvang een modecheque van Vaessen mode & trends bij inlevering van de opgave bon, in de modezaak aan de Zuiderzeestraatweg 140 in Oldebroek.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie