Pagina 1 van 1

Veldkamp Witgoedservice nu ook ASKO dealer.

Geplaatst: vr mar 16, 2012 15:05
door Redactie
Veldkamp Witgoedservice én het Zweedse witgoedmerk ASKO.

Onder het motto "Built to last Jonger" introduceert Veldkamp Witgoed het merk ASKG in Oldeborek en omgeving. En dit niet zonder reden. De slogan geeft exact weer dat iedere ASKO anders gebouwd is dan alle andere wasmachines, wasdrogers en vaatwassers en verklaart waarom dit merk het meest verkochte merk uit Europa is in de Verenigde Staten, Australië en Scandinavië. Daar zit de reparateur immers niet om de hoek.

In Nederland is ASKG te vinden in het topsegment van de markt. Alleen te koop bij de echte witgoedexperts die in staat zijn het hoe en waarom van alle patenten, prestaties, het design en de bouwwijze, en de verwachte levensduur kritisch te vergelijken met die van andere merken. De heer Veldkamp: "Klanten worden objectief geadviseerd, en kiezen daarom juist voor ASKG".

Afbeelding

De ASKG wasmachines zijn, met de unieke Quattroconstructie, gebouwd als een huis, van beneden naar boven, de trommelgroep trillingvrij op 4 schokbrekers en niet hangend aan de mantel; extreem grote - 31 cm - vulopening zonder rubber manchet. Een ASKO heeft natuurlijk een A+++ voor energieverbruik, een A voor wasresultaat en een A voor centrifugeren.
De wasdrogers zijn voorzien van het unieke ButterFIyTM systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de was in een 8-vorm door de machine wordt gedraaid. De was draait hierdoor niet in elkaar en kreukt minder.

Daarnaast heeft Veldkamp Witgoed ASKG vaatwassers in het assortiment. 'Deze kunnen we gerust de beste ter wereld noemen. Veldkamp somt een aantal eigenschappen op van deze Zweedse vaatwasser: het laagste waterverbruik (9,9 liter), zeer flexibele korven en daardoor de grootste standaard capaciteit (14 couverts). Onlangs introduceerde ASKO een nieuwe lijn vaatwassers: ook in deze serie bevindt zich de XXL vaatwasser. Bij deze types wordt de grens qua capaciteit verlegd naar maarliefst 17 couverts.

Kortom: de ASKG producten kunnen we in enkele bewoordingen beschrijven als: duurzaam, uniek en Scandinavisch design. Graag nodigen wij u uit voor een geheel vrijblijvende productpresentatie.

Veldkamp Witgoedservice
Zuiderzeestraatweg 136
8096 CD Oldebroek

Afbeelding
Tel: 06-533 735 71