Bouwbedrijf van Boven en Bouwmarkt De Meule sponsors VSCO.

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9601
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Bouwbedrijf van Boven en Bouwmarkt De Meule sponsors VSCO.

Bericht door Redactie »

Bouwbedrijf W.van Boven en Bouwmarkt “De Meule” stersponsors VSCO’61.

De Oosterwoldse ondernemingen Bouwbedrijf W.van Boven en Bouwmarkt “De Meule” zijn afgelopen week stersponsor van VSCO’61 geworden. Hiertoe ondertekenden de eigenaren Everhard Polinder en Alex van Erven namens de sponsors en VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger op sport-park “De Heughte” de drie-jarige sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering werden de stersponsors een mooi bloemstuk aangeboden.


Afbeelding

In 1991 richtte Wim van Boven zijn bouwbedrijf op. Het bedrijf groeide gestaag en is thans een gerenommeerd bouwbedrijf in Oosterwolde en omgeving. Je kunt bij W.van Boven terecht voor nieuwbouw-verbouw-onderhoud-restau-ratie en renovatie. Wim heeft inmiddels de dagelijkse leiding overgedragen aan schoonzoon Everhard Polinder. In 1997 werd het bouwbedrijf uitgebreid met een doe het zelf zaak annex bouwmarkt genaamd “De Meule”. Dit bleek een schot in de roos te zijn. Met een ruim en uitgekiend assortiment heeft “De Meule” voor zowel de beginnende als de ervaren klusser de juiste producten. De dagelijkse leiding van “De Meule” is in handen van Alex van Erven.

Op de plaats waar vroeger de karakteristieke Korenmolen “De Zon” stond, hebben beide ondernemingen de laatste jaren een stevige groei doorgemaakt. Zodanig dat er een imposante uitbreiding en verbouwing noodzakelijk was. De ambitieuze en reeds gerealiseerde bouwplannen gaven zelfs ruimte voor meer-dere ondernemingen om kantoorruimte te huren. De belangstelling hiervoor was dusdanig groot dat alle ruimtes inmiddels zijn verhuurd.

Op vrijdag 27 april as. zal Staatssecretaris Joop Atsma en Schaats-/Wieler-coryfee “Dolle” Dries van Wijhe het nieuwe complex officieel openen. Op zaterdag 28 april zullen alle bedrijven die in het gebouwencomplex W.van Boven/De Meule en MVO zijn gevestigd een Open Dag houden.
Vanaf de start van zowel W.van Boven als die van “De Meule” hebben beide ondernemingen de plaatselijk voetbaltrots VSCO’61 ondersteund. In een evaluerend onderhoud tussen de sponsors en de club is een drie-jarig stersponsor-contract overeengekomen. Afgelopen week werd dit officieel beklonken door de ondertekening van de sponsordocumenten door Everhard Polinder en Alex van Erven, namens de sponsors en Lammert Vlieger namens VSCO’61.

Als blijk van dank en waardering werden de stersponsors door VSCO’61 een mooi bloemstuk overhandigd en werd een toost uitgebracht.

Beide VSCO’61-stersponsors vindt u op:
Bouwbedrijf W.van Boven & Doe het zelf zaak/Bouwmarkt “De Meule. Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde (Gld)
Tel.nr.:0525-621070
Faxnr.:0525-621374
E-mail:info@bouwbedrijfvanboven.nl
http://www.bouwbedrijfvanboven.nl

De openingstijden van “De Meule”zijn:
ma. t/m vr. 07.30 -19.00 uur en zat.:08.30 – 16.00 uur
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie