120616 Opendag Reclame Studio van Olst

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9601
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

120616 Opendag Reclame Studio van Olst

Bericht door Redactie »

Opendag Reclame Studio van Olst

ELBURG – Na een periode van 15 jaar is Reclamestudio Van Olst verhuisd naar een nieuw pand op bedrijventerrein de Broeklanden in Elburg. Dit biedt meer mogelijkheden voor de toekomst. Ferdie van Olst: “We groeiden uit ons jasje en het nieuwe pand biedt ons meer ruimte. We hebben onze werkzaamheden uitgebreid en kunnen nu dankzij een ruime productiehal ook grotere opdrachten in eigen beheer uitvoeren.”

Afbeelding

Bij Reclamestudio Van Olst kunt u terecht voor ontwerpen en uitvoeren van uw huisstijl. Een compleet concept van logo's tot autobelettering (ook bussen en vrachtwagens) en van drukwerk tot andere reclamematerialen behoort tot de mogelijkheden. Reclameborden worden eveneens in eigen beheer uitgevoerd, maar u kunt ook denken aan spandoeken, frames of gevelborden voor winkels. Van Olst: “Wij verzorgen bijvoorbeeld de bordreclame van verschillende sportclubs uit de wijde omgeving, maar ook de complete outfits van sportteams. Dit kan variëren van fleecevesten, bodywarmers tot sporttassen, shirts of jacks.”

Zaterdag 16 juni is iedereen van harte welkom tijdens onze OPEN DAG van 10.00 tot 15.00 uur ter gelegenheid van de realisatie van ons nieuwe bedrijfspand, Broeklandstraat 26, 8082 AE te Elburg.

Bent u toe aan een nieuwe huisstijl of reclame-uitingen of bent u startend ondernemer?
Kijk voor uitgebreide informatie op http://www.reclamestudiovanolst.com.
U kunt ook bellen naar 0525-631166.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie