Pagina 1 van 1

Vriendinnenavond bij Vaessen mode & trends.

Geplaatst: ma okt 29, 2012 9:41
door Redactie
Vriendinnenavond bij Vaessen mode & trends.

Op Woensdagavond 31 Oktober zal bij Vaessen mode & trends een gezellige vriendinnenavond worden gehouden. Deze speciale avond, die vanaf 18.30 uur begint, staat boordevol verrassingen.
Er wordt een sfeervolle brocante markt van Rustiek (Hester Steert) gehouden. De Bakzolder van Gardenbroek presenteert zich met de nieuwste producten en lekkere proeverijen. De workshop shawl knoop technieken zal een primeur worden tijdens deze avond en krijg je aanvullende kleuradviezen. De nagelstyliste Elly gaat een creatieve nail art demonstratie geven en maakt ware kunstwerken van je handen. Op deze vrij toegankelijke avond staan er lekkere hapjes en drankjes klaar en kan je profiteren van leuke aanbiedingen en kortingen en ligt er bij een aankoop een gratis Goodie bag voor iedereen klaar. Kom dus met al je vriendinnen naar deze avond om samen te genieten en heel veel plezier te beleven. Mocht je vriendin niet kunnen neem gerust moeder, dochter, buurvrouw, zus, tante of nicht mee naar Vaessen mode & trends in Oldebroek. Dit mag je niet missen!

Afbeelding
Foto van links naar rechts; Alieke Gardenbroek, Henriëtta van Heerde-Vaessen en Hester Steert.

Re: Vriendinnenavond bij Vaessen mode & trends.

Geplaatst: za nov 03, 2012 19:32
door Redactie
Prijswinnaars vriendinnenavond Vaessen Mode & Trends

De vriendinnenavond die zijn primeur beleefde bij Vaessen mode & trends op woensdagavond 31 oktober is druk bezocht door heel veel belangstellenden. De dames werden de hele avond verrast met proeverijen, workshops, brocante markt, nail art en shawl knoop technieken en gezelligheid.
Voor iedereen was er na afloop een Goodie Bag en er werden leuke prijzen verloot die beschikbaar gesteld zijn door de Bakzolder van Alieke Gardebroek, Rustiek van Hester Steert en Vaessen mode & trends.
De prijswinnaars van de vriendinnenavond zijn; Eileen Jonker - Hofman, Lies Siepel, Wilma van ’t Hof, Gerda van de Berg en Nel Timmer. Voor een foto impressie kijk dan op de website www.vaessenmode.nl onder activiteiten.

Afbeelding