Pagina 1 van 1

Boeve&Van Dorp Administratie en Advies sponsor VSCO

Geplaatst: vr dec 14, 2012 12:05
door Redactie
Boeve & Van Dorp Administratie en Advies verlengt sponsorcontract VSCO

Vorige week heeft Boeve & Van Dorp Administratie en Advies in de personen van Harrie van Dorp en Gijs Boeve, beide directeur, de subsponsorovereenkomst met VSCO’61 met drie jaar verlengd. Beide heren werden ontvangen in het clubhuis van de vereniging welke ze met een fraai bloemstuk weer verlieten.

Afbeelding
Foto: Dries van Dijk

Boeve & Van Dorp Administratie en Advies zijn onlangs verhuisd naar een nieuw kantoor, te weten aan de Oostendorperstraatweg 92. Deze mooie plek wordt sinds enkele maanden naar volle tevredenheid door Harrie bemand. Al sinds jaar en dag is Boeve & Van Dorp Administratie en Advies binnen de regio een begrip. Met een focus op het midden- en kleinbedrijf en een persoonlijke aanpak hebben ze een trouwe klantenkring opgebouwd.

U kunt bij Boeve & Van Dorp Administratie en Advies terecht voor al uw zaken op het gebied van accountancy, fiscaliteit en advisering. Daarbij is er de mogelijkheid tot ondersteuning op bepaalde vlakken, zoals het controleren van belastingaangiftes en/of de boekhouding, maar ook een volledige uitbesteding behoort tot de mogelijkheden.
VSCO’61 is in haar nopjes met de verlenging van de subsponsorovereenkomst met Boeve & Van Dorp Administratie en Advies. De overeenkomst van drie jaar wordt daarnaast nog eens gecombineerd met de shirtsponsoring van ons seniorenelftal VSCO’61 6. Kortom bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel vindt in Boeve & Van Dorp Administratie en Advies een trouwe sponsor en hij reikte dan ook met veel plezier het bloemstuk uit ter viering van de getekende contracten.

Boeve & Van Dorp Administratie en Advies vindt u op:
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde
0525-622031
http://www.boeveenvandorp.nl
info@boeveenvandorp.nl