Pagina 1 van 1

Veldkamp Witgoed schenkt een TV aan Philadelphia.

Geplaatst: do dec 20, 2012 21:57
door Redactie
Veldkamp Witgoed schenkt een TV aan Philadelphia

Tijdens het repareren van een vaatwasmachine was Gerrit Veldkamp (Veldkamp Witgoed uit Oldebroek) getuige van een gesprek tussen Gerlinda Visch en de locatiemanager van de woonlocatie Laan van Philadelphia Zorg in Nunspeet. Gerlinda vertelde dat de TV kuren had. Het geluid ging dan weer hard en dan weer zacht. De TV is inmiddels een aantal keren weg geweest voor reparatie maar de klacht is hardnekkig. Er werden grappen gemaakt over deze smart-TV omdat het euvel zich bijvoorbeeld voordeed tijdens het programma Goede tijden Slechte tijden. Wie wil er niet zo’n toestel: geen geluid bij slechte tijden en wel geluid bij goede tijden. Gerlinda vond het maar niets en wilde graag een ander toestel.
Onverwacht kreeg Gerlinda hulp van Gerrit Veldkamp die ter plekke besloot om een TV te schenken die het prima deed. Gerlinda had nog wel wat wensen, bijvoorbeeld niet zo’n klein toestel. Dat zou allemaal goed komen.

Afbeelding

Donderdag 13 december was het zo ver. Gerrit Veldkamp leverde TV hoogstpersoonlijk af, leverde er een ophangbeugel bij en hing het geheel ook nog op. Alles helemaal naar de wensen van Gerlinda en samen met haar medebewoners kan er weer ongestoord TV gekeken worden.