Nieuwe formule zelfstandige slijters

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9601
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Nieuwe formule zelfstandige slijters

Bericht door Redactie »

Nieuwe formule zelfstandige slijters
Fusie EuroSlijter en Bottelier een feit

Vanaf 20 april start de nieuwe formule van Bottelier en EuroSlijter. Met ruim 140 winkels worden zij, naar aantal vestigingen gemeten, de derde slijterijketen van Nederland. De leden gaan zich onder hun eigen naam met de toevoeging uw topslijter presenteren. Daarmee geven zij duidelijk aan dat zij lokale slijters zijn die graag een stapje meer zetten voor hun klanten.
De topslijters zijn echte speciaalzaken met een groot assortiment. Toch kunnen zij niet alle merken en soorten voeren. Mocht het gebeuren dat een merk niet in huis is, dan bestelt uw topslijter dat graag. Al is het maar één enkele fles. Meestal kunt u hem al over een paar dagen ophalen. Vorig jaar is de rode huiswijn van Bottelier door de Consumenten bond als beste getest onder 500 wijnen tot € 8,-. Vanaf 20 april is deze Topwijn, Les Caves d'Albret, bij alle topslijters te koop.
Met een knipoog naar de nieuwe naam stuurt uw topslijter bijna 300 klanten naar de Toppers in Concert in de Amsterdam Arena. Om mee te dingen naar 2 kaartjes (zoiets moet je samen beleven) kunnen 5 stempels worden gespaard en een rebus worden opgelost. Honderden flessen wijn zijn de troostprijs voor klanten die geen tickets gewonnen hebben.
De topslijters willen hun klanten graag op de hoogte houden van alle acties die nog gaan komen. Daarvoor noteren zij graag uw mailadres. Trouwe klanten kunnen bij de topslijters zegels sparen voor gratis wijn of korting op de volgende aankoop.

Kijk ook eens op: www.wijnkring.nl/herkert
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie