110511 Ladies Day bij Vaessen mode & trends

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9600
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

110511 Ladies Day bij Vaessen mode & trends

Bericht door Redactie »

Ladies Day bij Vaessen mode & trends

Wilt U eens heerlijk verwend worden?, kom dan op woensdag 11 mei naar Vaessen mode & trends, want dan is er vanaf ‘s morgens 9.30 tot 21.00 uur ‘s avonds een Ladies Day. Wat kunt u zoal op deze speciale dag verwachten?
Een hoop gezelligheid, exclusieve hapjes en drankjes, diverse aanbiedingen, een trendy cadeau voor elke klant en voor iedere bezoeker ligt er een Goodie bag klaar.
In de speciale koffieruimte kan men genieten van overheerlijke cappuccino of thee met heerlijke lekkernijen. Tijdens deze Ladies Day kan er heel voordelig worden gewinkeld, want op de gehele voorjaarscollectie zal een EXTRA korting worden gegeven.

Afbeelding

Tevens maakt men kans op het winnen van leuke prijzen waaronder arrangementen van de Zwaluwhoeve uit Hierden, modecheques en e.v.a. Het is beslist de moeite waard om te komen, aldus Henriëtta van Heerde- Vaessen die met heel enthousiasme deze dag heeft weten te organiseren.
De allernieuwste trends op het gebied van mode en accessoires kunt u bekijken, met bloemen als hoofdtoon. U zult deze aantreffen in shawls, riemen, oorbellen, rozetten en tassen. Het is de trend van zomer 2011. U bent allemaal uitgenodigd om bij Vaessen mode & trends aanwezig te zijn op de speciale Ladies Day die gehouden wordt op de Zuiderzeestraatweg 140 in Odebroek.
Neem gerust een introducé mee, U komt toch ook?

Kijk ook op http://www.modehuisvaessen.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie