Presentatie over vervolgde christenvrouwen

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9543
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Presentatie over vervolgde christenvrouwen

Bericht door Redactie »

Presentatie over vervolgde christenvrouwen

Stel dat u een kindernevendienst leidt en u wordt voor drie jaar in de gevangenis gestopt. Of dat u op een dag hoort dat uw man vermoord is, omdat hij over God vertelde. Of dat uw man er vandoor gaat met uw kinderen, omdat u christen bent geworden. Onwerkelijke scenario’s? Voor ons wel, maar voor veel christelijke vrouwen elders in de wereld niet.


In zo’n vijftig landen hebben christenen nog steeds geen vrijheid om God te dienen op de wijze die zij verkiezen. In veel landen, zoals China, Noord-Korea, landen in Afrika en de Moslimwereld worden christenen gediscrimineerd en vervolgd. Zij hebben de steun en het gebed van geloofsgenoten in de vrije wereld heel hard nodig.

Wilt u samen met andere vrouwen meer weten over de vrouwen van de Vervolgde Kerk? Een spreekster van Women to Women (een initiatief van Open Doors, een stichting die zich inzet voor vervolgde christenen) geeft op maandag 3 november een presentatie bij vrouwenavond Oosterwolde.

De spreekster vertelt getuigenissen van de vervolgde christenvrouwen: hoe zij omgaan met hun problemen, hoe wij daarvan kunnen leren en wat zij nodig hebben. Ook spreekt hij over zijn eigen reiservaringen.

De bijeenkomst begint om 20:00 uur.
Adres: Eekterweg 35 Oosterwolde
Belangstellenden zijn hartelijk welkom.
De collecte is bestemd voor het werk van Open Doors.
Kijk ook op http://www.opendoors.nl/women

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie