Open Huis en prijsvraag stapelgedicht

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9241
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Open Huis en prijsvraag stapelgedicht

Bericht door Redactie » ma feb 01, 2016 13:48

Prijsvraag Stapelgedicht maken

Het uitleenpunt van bibliotheek Noord-Veluwe doet mee aan het open huis bij de Nassauschool in Hattemerbroek. Op dinsdag 16 februari is iedereen van 13.00 – 16.00 uur van harte welkom bij het uitleenpunt in de school.


Bezoekers van het open huis kunnen meedoen aan een prijsvraag: Maak een Stapelgedicht* van boektitels en zet dit op de foto. De maker van het mooiste gedicht ontvangt een boekenbon. De bezoekers van het open huis ontvangen een code waarmee deelgenomen kan worden aan deze prijsvraag. De foto met het stapelgedicht kan gemaild worden naar bibliotheek.wezep@bibliotheeknoordveluwe.nl o.v.v. de code. Ook kan de foto ingeleverd worden bij het uitleenpunt voorzien van naam, telefoonnummer en de code. Inzendingen moeten voor 1 maart worden gemaild/ingeleverd.

Afbeelding
Voorbeeld van een stapelgedicht, gemaakt door Karin Wolf van de Bibliotheek Noord-Veluwe

Daarnaast ontvangen bezoekers van het open huis een bon waarmee jeugdleden geen inschrijfgeld hoeven te betalen bij inschrijving als lid van de Bibliotheek.

Het uitleenpunt is te vinden in de Nassauschool, Leeuwerikstraat 21, 8094AH Hattemerbroek. De openingstijden zijn dinsdag en vrijdag van 14.30 – 16.00 uur en woensdag van 11.30-13.00 uur.
*Stapelgedichten zijn korte gedichtjes, die je maakt door boeken op elkaar te stapelen. De titels op de ruggen vormen -van boven naar beneden- het gedicht.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie