Tweede bewonersbijeenkomst over Hotel Van der Valk

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9155
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Tweede bewonersbijeenkomst over Hotel Van der Valk

Bericht door Redactie » vr jul 01, 2016 17:26

Dit is een gezamenlijk persbericht van de Matser Groep en de gemeente Oldebroek. Oldebroek, 1 juli 2016
Tweede bewonersbijeenkomst over Hotel Van der Valk
Informatieavond op maandag 11 juli 2016

Op maandag 11 juli vindt in dorpshuis De Bouwakker in Hattemerbroek een tweede bijeenkomst plaats over het plan voor een Van der Valk Hotel aan de Hanesteenseweg in Hattemerbroek. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie verstrekt over de huidige stand van zaken en wordt ingegaan op vragen die tijdens een eerdere bijeenkomst zijn gesteld.

Op 9 mei heeft Matser Beheer bv., de ontwikkelaar van het plan, voor het eerst het (voorlopige) plan gepresenteerd voor de herontwikkeling van de locatie Hanesteenseweg 50 in Hattemerbroek. Tijdens deze eerste avond zijn er vragen gesteld, zowel aan Matser beheer als aan de gemeente Oldebroek. Ook zijn er op die inloopavond voorlopige tekeningen getoond. Wethouder Harm Westerbroek is enthousiast over het plan en over de grote opkomst tijdens de eerste informatiebijeenkomst. “Wij nodigen omwonenden en andere belangstellenden graag uit voor een tweede bijeenkomst. We hopen op een mooie opkomst en een informatieve avond” zegt de wethouder. De informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 11 juli 2016 van 19.30 uur tot ca. 21.00 uur in De Bouwakker in Hattemerbroek.

Inhoud informatieavond
Tijdens deze tweede informatieavond geeft Matser Beheer bv. een presentatie over de organisatie, het plan en de huidige stand van zaken. Ook worden er nieuwe tekeningen gepresenteerd.
In het tweede gedeelte van de avond geeft de gemeente een toelichting op het verdere verloop van het proces en over de verkeersituatie op de Hanesteenseweg.

(Voorlopige) plannen en tekeningen

De plannen voor het nieuwe hotel zijn nog volop in ontwikkeling. Tijdens de eerste avond zijn er tekeningen getoond, hier zijn nieuwe versies van beschikbaar. Om een indruk van de laatste versie te krijgen kijkt u op www.oldebroek.nl/vandervalk of komt u op 11 juli naar de informatieavond.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie