091226 Geen zin om alleen aan het Kerstdiner te zitten?

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9580
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

091226 Geen zin om alleen aan het Kerstdiner te zitten?

Bericht door Redactie »

Ook voor u een gezellig Kerstdiner.

Kerst, in de media wordt dan veel aandacht gericht op een feestelijk samenzijn met familie met veel en lekker eten. Niet voor alle mensen is dit weggelegd. Voor deze mensen organiseren wij kerstdiner 2011.

Op tweede kerst dag organiseert een commissie bestaande uit leden van de gereformeerde kerk vrijgemaakt en de Nederlands gereformeerde kerk een kerstmaaltijd. De maaltijd vindt plaatst in ‘Ons Gebouw´ bij de Ned. Ger. Kerk Zuiderzeestraatweg 503 8091 GA Wezep

Het kerstdiner is bedoeld voor alle inwoners van Wezep en Oldebroek, binnen en buiten de kerk, die de kerstdagen alleen doorbrengen en behoefte hebben aan gezelligheid en contact. Het doel van her kerstdiner is om mensen die met de kerstdagen alleen zijn of die opzien tegen deze dagen een fijn diner aan te bieden.

U bent van harte uitgenodigd, het enige dat u moet doen is u zelf aanmelden. Dat kan telefonisch 038-3765132 of via de e-mail: marliesvp809@hotmail.com. Heeft u geen vervoer dan is er een taxidienst die haalt en brengt.

Wij beginnen de middag om 16.00 uur. U wordt verwelkomt met viool- en pianomuziek en zang. Wij beginnen met een hapje en een drankje, dan volgt er een voorgerecht met lekkere soep. Het hoofdgerecht is een lopend buffet met verschillende koude en warme gerechten. Wij besluiten de avond met een toetjesbuffet. Tussen de gangen is er muziek een mooi kerstverhaal. Kortom een mooie en plezierige avond. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen mooie knutselwerkjes maken en worden daarbij geholpen door tieners.
Durft u het aan, meld u dan via mail marliesvp809@hotmail.com of per telefoon 038-3765132. Tot ziens op maandag 26 december

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie