100406 Skeelertrainingen starten weer in Oldebroek.

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9172
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

100406 Skeelertrainingen starten weer in Oldebroek.

Bericht door Redactie » ma apr 05, 2010 10:17

Skeelertrainingen starten weer in Oldebroek

Vanaf dinsdagavond van 18.15 uur tot 19.15 uur wordt er weer training gegeven voor de jeugd tot 16 jaar door o.a. Angela Korenberg, Elona ten Klooster, Jan Maarten Heideman en Wim Vlieger.

Na deze groep krijgt de selectie van Dick Berghorst en Arnold Broekhuizen training. Alle leden met wedstrijdlicentie mogen daar aan meedoen. Ook kunnen er leden zonder wedstrijdlicentie uitgenodigd worden door de trainers.

Afbeelding Afbeelding

Donderdag traint de selectiegroep weer en dan om 18.30 uur. Om 19.00 uur komen Jan Klompmaker en Wim Bos op de baan met de recreanten. Dit is een leuke groep enthousiaste mensen die graag nog meer enthousiastelingen vanaf 16 jaar in hun groep willen verwelkomen. Het niveau is zeer variërend, van nieuweling tot routinier.

Volgende week maandag wordt er weer training gegeven door Jan Wiebe Last aan de Junioren en Senioren. In deze groep trainen vooral marathonrijders.

Je ziet het, voor elke jeugd-, recreant- of wedstrijd-rijder is er wel een groep. Kijk voor jezelf in welke groep je het best past en kom met je skeelers en helm naar de baan. Je mag altijd een aantal keren gratis meedoen.

Afbeelding

Kijk op http://www.wijheruit.nl voor meer informatie!
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie