4-0 Overwinning voor VZK Dames

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9543
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

4-0 Overwinning voor VZK Dames

Bericht door Redactie »

4-0 Overwinning voor VZK Dames
Wedstrijdverslag Dames 1 VZK-HSC 4

Zaterdag 11 oktober stond er weer een nieuwe wedstrijd op het programma voor de dames van VZK. Dit keer was tegenstander HSC uit Hierden te gast in de Kamphal.
Deze week voor het eerst ook twee mini’s van de week Noa en Lieke. Ze deden fanatiek mee met de warming up en zongen het hele repertoire mee met de dames. Nogmaals bedankt meiden!


Afbeelding

Er werd voortvarend gestart. VZK kwam prima uit de startblokken met een goede service en aanvallend spel. Halverwege de set werden de dames wat gemakzuchtiger, maar dit herstelde snel. Hierdoor kon Julia Tichelaar ingebracht worden. De eerste set werd vlot binnen gehaald door de dames uit Wezep (25-16)

De tweede set verliep daarentegen minder goed. VZK liet vooral aan het begin van die set slordig spel zien. Wellicht kwam dit door onderschatting van de tegenstander, doordat de eerste set al vrij makkelijk was binnengesleept. Het gevolg was dat de dames uit Hierden meer grip kregen op de aanval van VZK en zij wisten veel ballen te retourneren. VZK moest alle zeilen bij zetten, om het spel weer naar zich toe te trekken. Uiteindelijk lukte dit, doordat de dames rust vonden in hun eigen spel. (25-17) Maar de dames uit Wezep waren nu gewaarschuwd: Hierden gaf zich niet zo maar gewonnen!

In de derde set kwam Sarienke Barneveld in de basis. In deze set lieten aan de kant van VZK de dames op de midpositie zich goed zien. Met variërende aanvallen werd er volop gescoord door Sarienke Barneveld en Karin Rijkse. Door het stabiele en overtuigende spel kon Marleen van Diepen ingebracht worden. Er werd vrijuit gespeeld en VZK kon ook deze set met ruime voorsprong naar zich toe trekken (25-13).

De vierde set moest en zou nu ook gewonnen moeten worden. De dames uit Wezep waren zeer gebrand om hier voor de volle winst te gaan en 5 punten te behalen. Het was niet het meest mooie volleybal wat de dames van VZK lieten zien, maar de dames hebben de wedstrijd prima uitgespeeld en de eerste 4-0 overwinning is binnen (25-17) . En alle speelsters hebben hun bijdrage in het veld geleverd. Op naar de welverdiende taart!!

Zaterdag 18 oktober spelen de dames van VZK in Hierden tegen HSC 3.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie