Kleurrijke overwinning VZK Dames 1

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9546
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Kleurrijke overwinning VZK Dames 1

Bericht door Redactie »

Kleurrijke overwinning VZK Dames 1

Zaterdag 1 november stond er een spannende wedstrijd op het programma. VZK dames 1 tegen PSH ’89 D1 uit Wapenveld. Beide teams kunnen de punten goed gebruiken. PSH om in de top mee te draaien en VZK om in de top te blijven.
Na de fotoshoot (sponsor van de tassen D. van ’t Ende administratiekantoor en met de mini’s van de week Tessa en Rianne), begonnen de dames met de warming up en kon de wedstrijd beginnen.


De toss werd gewonnen en PSH wilde van kant wisselen. Hier werden de dames van VZK niet warm of koud van. De wedstrijd ging in de eerste set gelijk op, met steeds een lichte voorsprong voor PSH. Door aanhoudelijk protesteren van speelsters van PSH tegen de beslissingen van de scheidsrechter, “regende” het kaarten in het einde van de set. Door het uitdelen van de kaarten aan de tegenpartij 2 punten “cadeau” en kon VZK de set met 25-19 naar zich toetrekken.

De taak voor de dames uit Wezep was om scherp te blijven. Te verwachten viel dat de dames van PSH gebrand waren revanche te nemen. De dames van PSH gingen inderdaad voor alles of niets. Hierdoor leek het erop dat de dames van VZK ligt van slag af waren. De service liep niet goed, de service pass kwam onvoldoende, waardoor er weinig punten gescoord werden. De tweede set ging met 23-25 naar de dames uit Wapenveld.

In de derde set leek het of de dames van VZK weer wakker geschud waren en scherper het veld in gingen. Iedereen voelde dat er in deze wedstrijd punten te halen waren. De service liep weer aan de kant van de Wezepse dames, de pass kwam beter, waardoor er meer gescoord kon worden. Ook werd er wat slimmer gespeeld. Deze set ging met 25-16 naar de dames van VZK.

De vierde set was een kopie van derde. De dames uit Wezep hadden de touwtjes in handen en speelden de set beheerst uit. Door overtuigend spel konden de routiniers plaats maken voor de nieuwkomers en zo kwam iedereen aan spelen toe. Het was voor de dames uit Wezep niet de beste wedstrijd, maar uiteindelijk ging de winst met 3-1 naar VZK.
Hierdoor staan de dames van VZK op dit moment op de eerste plaats. Aanstaande zaterdag staat er een belangrijke wedstrijd op het spel, tegen Volta D2. Dit team heeft een wedstrijd minder gespeeld en 4 punten minder. Alle support is van harte welkom om 16.00 uur in de Kamphal te Wezep.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie