Z&PC Hatto-Heim 2 doorbreekt slechte serie

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9547
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Z&PC Hatto-Heim 2 doorbreekt slechte serie

Bericht door Redactie »

Z&PC Hatto-Heim 2 doorbreekt slechte serie

Het tweede team van Z&PC Hatto-Heim heeft eindelijk weer eens gewonnen. Na twee nederlagen en een gelijkspel volgde zaterdag een 12-6 overwinning tegen hekkensluiter Zignea 3.


Hatto-Heim begon voortvarend aan de eerste periode. De eerste aanval werd gelijk omgezet in een doelpunt. Christiaan Fowler was het eindstation. Hatto-Heim liet de gasten het initiatief om vervolgens in de tegenaanval trefzeker te zijn. Dit lukte bijzonder goed. Een hattrick van Peter Luchtenberg, een doelpunt van Dries Slijkhuis en een doelpunt van de gasten uit Emmeloord zorgen voor een ruime voorsprong van 5-1 voor Hatto-Heim.

De tweede periode was aanzienlijk minder van de gastheren. De nauwkeurigheid en de concentratie waren beduidend minder als in de eerste periode. Zignea profiteerde tweemaal van de fouten die Hatto-Heim maakte en kwam halverwege tot 5-3 terug.

In de derde periode schakelde Hatto-Heim een tandje bij. Bij vlagen werd er weer het effectieve omschakelspelletje gespeeld. Christiaan Fowler benutte een overtalsituatie, Dries Sluikhuis ronde een aanval af en Peter Luchtenberg trof deze periode wederom driemaal doel. Met vijf doelpunten werd Zignea op een onoverbrugbare achterstand van 10-3 gezet.

In de laatste periode werd er niet meer resoluut gespeeld en kregen de gasten meer ruimte. De bezoekers uit Emmeloord kwamen terug tot 10-5, waarna vervolgens Dries Slijkhuis met een mooie actie de doelman van Zignea passeerde. Beide teams scoorde hierna nog eenmaal en hierdoor werd er afgesloten op 12-6.

De volgende wedstrijd van Hatto-Heim 2 is op 20 november in Putten tegen Triton Putten.

Periodestanden: 5-1, 0-2, 5-0, 2-3.
Doelpuntenmakers: Peter Luchtenberg 6x, Dries Slijkhuis 4x, en Christiaan Fowler 2x.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie