Geen winst in eerste wedstrijd 2015 voor Z&PC Hatto-Heim

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Geen winst in eerste wedstrijd 2015 voor Z&PC Hatto-Heim

Bericht door Redactie »

Geen winst in eerste wedstrijd 2015 voor Z&PC Hatto-Heim 1

De eerste waterpolowedstrijd van 2015 werd door het eerste herenteam van Z&PC Hatto-Heim gespeeld in Harderwijk. Er werd goed gestart tegen De Woelwaters 3 maar helaas konden de heren dit niet volhouden en werd de wedstrijd uiteindelijk verloren met 10-7.


In de eerste periode was het Hatto-Heim wat erg sterk begon. Dennis Geijsen wist een knappe eerste goal te maken. Dit gaf hij in de tweede periode vervolg met een benutte manmeer situatie en de derde schoot hij vanaf 5 meter uit een strafworp raak. Door deze drie doelpunten liep Hatto-Heim uit naar een 3-1 voorsprong. Maar nog in de tweede periode wisten de heren van de Woelwaters via twee manmeer situaties weer gelijk te komen en zelfs de voorsprong te pakken.

Aan het begin van de derde periode liepen de woelwaters snel uit naar een 6-3. De uitgelezen mogelijkheid om terug te komen in de wedstrijd was de strafworp, maar deze werd niet benut. Even later volgde er een strafworp aan de andere kant en werd de stand zelfs 8-3. Winfred van Eeken wist nog iets terug te doen waardoor de vierde periode begon met een 8-4 achterstand voor Hatto-Heim. De heren hadden het zeker nog niet opgegeven en wisten dat hier nog wel wat te halen was als er goed werd omgegaan met de kansen. Opnieuw was het aanvoerder Dennis Geijsen die met twee snelle doelpunten het voortouw nam en de achterstand terug bracht tot 8-6. Helaas scoorde daarna toch de Woelwaters weer maar werd de achterstand door Rutger-Jan Rienmeijer snel weer terug gebracht op twee doelpunten. Met nog 17 seconden te gaan kreeg Hatto-Heim opnieuw een strafworp maar deze werd opnieuw niet benut. In de laatste paar seconden werd de eindstand bepaald op 10-7 in het voordeel van De Woelwaters 3 uit Harderwijk.

Aanstaande zaterdag zullen alle vier de waterpoloteams spelen in Zwembad de Marke in Hattem. De waterpolo-avond begint om 17:20 uur met een wedstrijd van de jeugd onder de 13 tegen de jeugd van Deltasteur uit Kampen. Hierna om 18:00 uur nemen de dames het op tegen De Eerste Kolk uit Genemuiden. Daarna mag heren 2 om 18:45 uur zijn wedstrijd spelen tegen Steenwijk 1. Als afsluiter om ongeveer 19:30 uur zal het eerste herenteam aantreden tegen De Woelwaters 2 uit Harderwijk. Wilt u dit van dichtbij meemaken kom dan gerust binnen lopen in Zwembad de Marke voor één of meerdere schitterende waterpolowedstrijden.

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Dennis Geijsen (5x), Winfred van Eeken en Rutger-Jan Rienmeijer (beide 1x)

Periodestanden: 0-2, 4-1, 4-1 en 2-3
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie