Esra van de Kruisweg Nederlands Kampioen MTB Jeugd.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9645
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Esra van de Kruisweg Nederlands Kampioen MTB Jeugd.

Bericht door Redactie »

Esra van de Kruisweg Nederlands Kampioen MTB Jeugd.

Esra van de Kruisweg uit het `t Loo Oldebroek Lid van ATB Vereniging Oldebroek heeft voor de derde keer op rij het nationaal kampioenschap mountainbike op haar naam geschreven.

Afbeelding

In Arkel werd zaterdag 13 juni het NK Jeugd mountainebike georganiseerd, waar leden van ATB vereniging Oldebroek zich goed lieten zien in de zeven verschillende categorieën, zowel bij de meisjes als bij de jongens. Esra van de Kruisweg kwam uit in de categorie vijf meisjes waar ze meteen na de start de kop nam. De hele race heeft Esra op kop gereden met in haar kielzog Fleur van der Peet en Shirin van Anrooij. Esra stond haar positie niet meer af wat uiteindelijk na 39 minuten en 13 seconden haar de gouden plak opleverde en daarmee mag Esra zich voor de derde keer op rij een jaar lang zich de beste van Nederland noemen.

Afbeelding
Goud voor Esra

Ook Sem Hardloper uit Wezep heeft laten zien dat hij tot de top behoort in categorie drie jongens, rijdend in een eerste positie kreeg Sem te maken met materiaalpech, een aflopende ketting zorgde ervoor dat Sem een flink eind werd teruggeslagen.

Afbeelding
Brons voor Sem

In het verloop van de wedstrijd knokte de kleine man uit Wezep zich goed terug, en wist na een half uur toch nog een bronzen plak uit het vuur te slepen waar hij ook zeer tevreden mee was. Verder hebben ook diverse andere leden gereden voor ze waard waren, Rick Klock en Luuk Fobbe moesten opgeven na een tweetal lekke banden. Sanne Klock, Diederik Fobbe, Danique van Espelo, Willemijn Prins Rick Bos Ruben Schoonhoven, Cornee van Boven, Julian Klootwijk en Wesley van Espelo reden allen een geweldige wedstrijd en eindigden op eervolle plaatsen . Wij van de Atb Vereniging Oldebroek zijn dan ook apetrots op hun prestaties en dat zij allen deel uit maken van onze vereniging.

Afbeelding

Voor alle uitslagen kijk op My-Laps of op de website van www.knwu.nl/uitslagen.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie