Uitstekende prestaties Heuvelruiters

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9645
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Uitstekende prestaties Heuvelruiters

Bericht door Redactie »

Afgelopen week werd de meerdaagse wedstrijd de RC Horsetrucks Bokaal gereden bij onze vereniging. Onze leden kwamen hier succesvol aan start!
Yasmin Westerink (foto) startte haar twee pony's Bjirmen's Sjerp en Coelenhage's Happy Hour in de klasse L1-DE. De eerste proef werd Yasmin eerste met Happy Hour met 205 en tweede met Bjirmen's Sjerp met 202 punten. De tweede proef werd wederom gewonnen met Happy Hour, ditmaal met 197 punten. In deze proef was de derde prijs voor haar andere pony Sjerp met 193 punten. Yasmin koos om de finale met Happy Hour te rijden. Hier werd een mooie score van 67,17 % gereden.

Afbeelding

Faye Reintsema startte haar pony Prince in de klasse M1/M2-BC. Hier werd tweemaal de eerste prijs gewonnen met 186,5 en 183 punten. Met deze plaatsing mocht Faye starten in de grote finale. Met 200,5 en 189,5 punten mag Faye erg tevreden zijn!

Chayenne Karel startte haar pony Naughty Girl op deze wedstrijd in de klasse B-DE. Zij reden naar 197,5 en 199,5 punten. Hiermee mochten ze starten in de finale, waar ook een mooie winstpunt werd gereden.

Dianne Den Besten startte haar pony Enkershof Irna ook in de klasse B-DE. Zij werden tweemaal tweede met 211 en 211,5 punten. Hiermee mocht de combinatie door naar de finale. In de finale werd een 4e prijs behaald met 69%. Afgelopen week reed Dianne met dezelfde pony mee in de finale het kerstconcours in Wapenveld. Hier werd ze 3e met 194 punten.

Willeke Den Besten reed met haar pony mee in de klasse L2-DE. Met 182,5 punten kreeg ze de tweede prijs en een startplek in de finale. Hier reed ze 62,83% bij elkaar.

Quiana Altena startte zaterdag op de laatste springselectie. Met haar pony Florian won ze de klasse BB. Met haar andere pony Liberty werd ze derde en tweede. Met deze mooie resultaten is Quiana met beide pony's geselecteerd voor de Gelderse Kampioenschappen!

Zaterdag werd de laatste selectiewedstrijd voor dressuur gereden. Anita Bronkhorst startte haar Graphit-S in de klasse Z2. De combinatie mocht de derde prijs met 219,5 punten mee naar huis nemen. Hiermee heeft Anita zich geselecteerd voor de Gelderse Kampioenschappen.

Carlijn Vaessen reed haar Eviënna in de klasse Z1. Ze mocht met 233,5 punten de tweede prijs ophalen. Hiermee werd Carlijn kringkampioen en mag naar de Gelderse Kampioenschappen!
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie