WHC helpt OWIOS aan zeperd in mini-derby

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

WHC helpt OWIOS aan zeperd in mini-derby

Bericht door Redactie »

Wezep, 11 mei 2019

Afgelopen zaterdag speelde WHCJO10 -3 tegen OWIOS JO10-3. De wedstrijd eerder dit jaar werd door WHC nog nipt gewonnen met 7-6, nu verloor OWIOS met 14-4, een flinke nederlaag.

OWIOS begon sterk aan deze streekderby en stond na 2 minuten met 1-0 voor. WHC verspeelde enige kansen waarna OWIOS snel de 2-0 maakte. Milan van den Bosch nam het team van WHC op sleeptouw en de kans op een treffer van WHC werd steeds groter. Uiteindelijk wist Thomas Moeken voor WHC het eerste doelpunt te maken. Moeken zette de keeper van OWIOS op het verkeerde been en schoot feilloos raak!

Afbeelding

Na de eerste treffer voor WHC bleven de kansen komen. Langzaamaan breidde WHC, met op sommige momenten schitterend combinatiespel van Anne Pieter van Eijsden en Ruben Vlieger, de voorsprong uit tot een stand van 13-3. Doordat achterin bij WHC meer ruimte ontstond moest WHC oppassen voor de gevaarlijke counters van OWIOS. Na een snelle counter van OWIOS wist keeper Samuel van de Werfhorst met een fabelachtige reflex de vierde treffer voor OWIOS ternauwernood te voorkomen. Rafael van Ommen positioneerde zich als centrale verdediger stevig en wist hierdoor verscheidene aanvallen van OWIOS af te slaan. In het laatste kwart werd Nathan Bleijenburg ingebracht als keeper en wist heel nuchter en stabiel een aantal scherpe aanvallen van OWIOS te keren. Toch wist OWIOS alsnog voor de vierde keer het net van WHC te vinden.

Uiteindelijk zette van Eijsden met een geplaatst afstandsschot de eindstand van de derby op 14-4.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie