Bronzen certificaat gezonde sportkantine voor OWIOS

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Bronzen certificaat gezonde sportkantine voor OWIOS

Bericht door Redactie »

Oldebroek – Op zaterdag 21 september ontving V.V. OWIOS het bronzen certificaat gezonde sportkantine uit handen van wethouder gezondheid Liesbeth Vos - van de Weg. OWIOS is daarmee de tweede vereniging binnen de gemeente Oldebroek met een gezonde sportkantine.

Afbeelding

In december 2018 is V.V. OWIOS met Jack van der Meulen als fanatieke aanvoerder begonnen om de kantine stapje voor stapje gezonder te maken. ''Het gaat er bij de gezonde sportkantine om dat mensen zelf de keuze kunnen maken tussen iets gezonds of ongezonds. Er zijn gezonde broodjes en dranken toegevoegd en er is zelfs gratis fruit beschikbaar gesteld door supermarkten Boni en COOP uit Oldebroek. Iedereen kan nu zelf kiezen tussen gezond en ongezond.'' Aldus Jack van der Meulen.

Om het behaalde certificaat te vieren werd het watertappunt onthuld dat sinds dit seizoen door V.V. OWIOS in gebruik is genomen. Wethouder gezondheid Liesbeth Vos – van de Weg verteld: ‘’Verenigingen met een gezonde kantine krijgen van de gemeente zo’n watertappunt aangeboden omdat wij het heel belangrijk vinden dat verenigingen een gezond alternatief aanbieden in hun kantine. Welke vereniging volgt?’’.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie