SG Hattem- Wezep 1 stijgt in het klassement

Stefan
Redactie
Berichten: 467
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

SG Hattem- Wezep 1 stijgt in het klassement

Bericht door Stefan » zo mar 07, 2010 13:43

WEZEP - Afgelopen zaterdagavond kwam heren 1 van SG Hattem-Wezep weer in actie. Ditmaal was Aquapoldro 3 uit Apeldoorn de tegenpartij. Na een reeks goede wedstrijden te hebben gespeeld kunnen de heren weer mee doen in de middenmoot. De wedstrijd tegen Aquapoldro 3 beloofde een spannende wedstrijd te worden, aangezien de vorige wedstrijd gelijk werd gespeeld met 7-7.

De wedstrijd begon met een sterke 1e periode en hierdoor kwam de stand op 0-2. Om de voorsprong te behouden moest het team goed blijven spelen. In de 2e periode werd het 0-3, maar er werd al snel een tegentreffer gemaakt waardoor de wedstrijd nog alle kanten kon opgaan. Halverwege de 3e periode kreeg het team een 2 man minder situatie, maar er kon geen gebruik van gemaakt worden door Aquapoldro. Er ontstonden daarna een aantal mooie kansen en de voorsprong groeide naar 1-4. In de laatste periode werd er weer gescoord en was het team bijna zeker van een overwinning. Er kwam nog 1 tegendoelpunt en daardoor kwam de eindstand te staan op 2-5. Met deze eindstand stijgt het het team weer in het klassement naar een 8e positie. Met nog 6 wedstrijden te spelen waarbij de punten erg dicht bij elkaar liggen, kan er dus nog van alles gebeuren dit seizoen.

Periodestanden: 0-2, 1-1,0-1, 1-1.

Doelpuntenmakers: Rutger Jan Rienmeyer, Dries Slijkhuis, Harry uyt de Boogaardt, Winfred van Eeken en Peter van Grootheest

De volgende wedstrijd is tegen SG de Hof 2 en zal plaatsvinden op 13-03-2010 om 20.15 in de Veldkamp in Wezep.

Plaats reactie