IJzersterk Hattem-Wezep <17 langs Flevo

Gebruikersavatar
Stefan
Redactie
Berichten: 467
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

IJzersterk Hattem-Wezep <17 langs Flevo

Bericht door Stefan » zo mar 07, 2010 13:44

WEZEP / NIJKERK - Na het verlies vorige week in Apeldoorn moest het jeugdteam van waterpolo vereniging S.G. Hattem-Wezep onder leiding van Marcel van Tilburg afgelopen zaterdag aantreden in Nijkerk.

De eerste periode was een sterke periode van S.G. Hattem-Wezep, het spel was zeer goed en iedereen hield zich aan de afgesproken tactiek. Deze sterkte periode werd ‘slechts’ beloond met twee doelpunten van Mark Kroon. 0-2.

De tweede periode was ongeveer identiek aan de eerste periode, S.G Hattem-Wezep was veruit de beste ploeg. Er werden veel kansen gecreëerd, maar helaas betaalde dit zich niet uit in de score. In de tegenaanval van Flevo lag de verdediging goed en was mid-achter Christiaan Fowler telkens de mid-voor van Flevo te slim af. Thom Badings wist als enige deze periode wel het net te vinden.

Aan het begin van de derde periode werd mid-achter Christiaan Fowler er uitgestuurd met een persoonlijke fout. Flevo wist deze man-meer situatie niet te verzilveren door verdedigend toedoen van Jasper Blok. Na verloop van tijd nam S.G. Hattem-Wezep <17 het initiatief weer in handen en hierdoor liepen ze uit naar 0-5 door twee doelpunten van wederom Mark Kroon. De tussenstand na de derde periode werd uiteindelijk 2-5 na twee onoplettendheden in de verdediging.

De vierde periode nam de vermoeidheid toe bij de thuisploeg. Hierdoor kreeg Hattem-Wezep <17 meer ruimte. Achtereen volgens scoorde Thom Badings en Stijn van der Veer. Peter Luchtenberg scoorde ver van eigen helft en Mark Kroon scoorde met een hard afstandschot.

Het laatste woord was toch aan de thuisploeg en zodoende stond er een einduitslag van 3-9 op het bord.

Periodestanden: 0-2, 0-1, 2-2, 1-4.

Doelpuntenmakers: Mark Kroon 5x, Thom Badings 2x, Peter Luchtenberg 1x en Stijn van der Veer 1x.

De volgende wedstrijd van S.G. Hattem-Wezep <17 is op 27 maart om 19:15uur in Arnhem.

Plaats reactie