Eerste overwinning Rood-Wit 1 een feit

Gebruikersavatar
Redactie Noord
Redactie
Berichten: 734
Lid geworden op: vr apr 16, 2010 21:03
Locatie: Wezep

Eerste overwinning Rood-Wit 1 een feit

Bericht door Redactie Noord » zo sep 19, 2010 13:59

WEZEP / EMMELOORD - Afgelopen zaterdag reisde het eerste van Rood-Wit af naar Emmeloord om daar hun tweede wedstrijd van het seizoen te spelen. Vorige week werd er, na een goed begin, nog nipt verloren van Lintjo. De spelers van Rood-Wit waren er tegen Emmeloord dan ook op gebrand om punten te pakken. Emmeloord stond na twee wedstrijden nog op 0 punten, en als het aan Rood-Wit lag zou dit zo blijven.

De spelers van Rood-Wit begonnen niet scherp aan de wedstrijd, want in de eerste aanval van Emmeloord was het al raak. Na deze treffer herpakten de spelers zich en al snel maakte Marcel Neijmeijer de gelijkmaker. Hierna hadden beide teams even moeite met scoren. Hoewel Rood-Wit goede aanvallen opzette, wisten de spelers de korf niet te raken. Na ongeveer 10 minuten viel dan toch het doelpunt voor Rood-Wit. Deze voorsprong leek bevrijdend te werken voor de spelers van Rood-Wit en het scoren ging nu dan ook een stuk makkelijker. Met een verdiende 3-8 voorspong gingen de spelers de rust in.

Hoewel de spelers na vorige week gewaarschuwd waren om niet weer in te zakken in de tweede helft, gebeurde dit toch. Hoewel de voorsprong door doelpunten van Anita Neijmeijer en Esther van ’t Hul eerst nog uitgebouwd werd naar 4-10, wist Emmeloord de tweede helft toch nog een beetje terug te komen. Rood-Wit miste de scherpte om verder uit te lopen, maar de voorspong was groot genoeg om de wedstrijd met winst af te sluiten. De eerste overwinning van het seizoen was met een eindstand van 7-10 een feit.

Volgende week krijgt Rood-Wit het tot nu toe ongeslagen Centrum op bezoek. Deze wedstrijd zal om 15.30u op het veld van De Brink gespeeld worden.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie