Teleurstellende afsluiting van het seizoen voor Rood-Wit

Gebruikersavatar
Redactie Noord
Redactie
Berichten: 734
Lid geworden op: vr apr 16, 2010 21:03
Locatie: Wezep

Teleurstellende afsluiting van het seizoen voor Rood-Wit

Bericht door Redactie Noord » zo okt 17, 2010 15:21

WEZEP - Voor Rood-Wit stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Noveas 1 op het programma. Noveas, een onbekende ploeg voor de Wezepers, had tot nu toe 4 punten gehaald. Het was dus zaak voor Rood-Wit om de twee punten in Wezep te houden.

De wedstrijd begon niet goed voor Rood-Wit. Al na een paar minuten keken de Wezepers tegen een achterstand aan. Het werd al snel duidelijk dat Rood-Wit niet goed in de wedstrijd zat.

Opgelegde kansen werden gemist en verdedigend stond Rood-Wit niet zo sterk als in voorgaande wedstrijden. Al met al werd er slap gespeeld en dit resulteerde in een 2-6 ruststand.

Na rust probeerde Rood-Wit met alle macht om de achterstand weg te werken. Verdedigend ging het stukken beter en Noveas kon in deze fase van de wedstrijd niet veel beginnen. Toch bleef het scoren aan de zijde van Rood-Wit nog steeds uit, dus de Wezepers bleven tegen een achterstand aankijken.

Halverwege de tweede helft kwamen Karina de Vries en Rik Groeneveld nog in het veld voor Iris van de Werfhorst en Marcel Neijmeijer, maar ook zij konden een nederlaag niet voorkomen. Met een eindstand van 6-11 heeft Rood-Wit de punten niet in Wezep kunnen houden.

Terugkijkend op de eerste helft van het veldseizoen heeft Rood-Wit met 5 punten alleen Emmeloord 1 en Niek 1 nog onder zich. Hoewel de start van het seizoen goed was, hebben de spelers dit helaas niet de hele competitie vol kunnen houden. Toch mogen de spelers wel trots zijn op het resultaat en 5 punten zijn een goede basis voor de tweede helft van het veldseizoen.

Nu zal iedereen zich eerst moeten gaan richten op de zaalcompetitie. De spelers hebben een weekje rust, maar daarna zullen zij weer volop aan de bak moeten. In de zaal zal Rood-Wit een paar bekende tegenstanders tegen komen, waaronder ook Noveas 1. Dan zullen de spelers in tegenstelling tot afgelopen zaterdag wel de punten in eigen zak proberen te houden.

Kijk ook eens op: http://www.roodwitwezep.nl/
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie