Winnend Badminton '80 overmachtig

Gebruikersavatar
Redactie Noord
Redactie
Berichten: 734
Lid geworden op: vr apr 16, 2010 21:03
Locatie: Wezep

Winnend Badminton '80 overmachtig

Bericht door Redactie Noord » zo okt 17, 2010 20:22

WEZEP – Het eerste team van Badminton ’80 uit Wezep heeft afgelopen zaterdag 16 oktober de uitwedstrijd tegen het tweede team van Putten met overtuiging gewonnen: 0 – 8 voor het Wezepse team! Beide teams hadden tot dit treffen hetzelfde aantal wedstrijd gewonnen, verloren en gelijkgespeeld. Alleen had Putten minder partijen gewonnen dan Wezep. Deze winst is dus zeker goed voor de moraal binnen het team.

Tijdens de herendubbel van Alfred Scholten en Bert Kwakkel gingen de standen aardig gelijk op. De eerste set wonnen ze nog met 18 – 21, de tweede set ging verloren met 23 – 21. Hierdoor hadden zij nog een derde set nodig, die ze uiteindelijk met 15 – 21 hebben gewonnen. De dames Linda van Dorp en Harmke van de Werfhorst hadden niet veel tegenstand in hun wedstrijd. Vrij makkelijk noteerden zij een 12 – 21 en 11 – 21.

Zowel de heren- als damesenkels verliepen daarna vlot. Alleen Scholten had nog een derde set nodig. Ook nu liep de partij gelijk op, maar in de derde set wist hij toch te winnen met 19 – 21. De andere spelers wonnen met groot verschil hun partijen.

Met een ruime voorsprong van 6 gewonnen wedstrijden begonnen de mixdubbels. Ook bij deze partijen liep de puntentelling gelijk op. De eerste mix van Scholten en Van Dorp kon niet zonder een derde set worden beslist. Zij gaven zich echter niet snel gewonnen en vonden in de derde set hun ritme weer en wonnen met 18 – 21. De laatste partij van Kwakkel en Van de Werfhorst liep ook gelijk op tegen Putten, maar zij wisten gelukkig een derde set te voorkomen. Zij wonnen hun partij met 19 – 21 en daarmee mag Wezep naar huis gaan met een mooie zege van 0 - 8 van Putten.

Het herenteam heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Doorn verloren met 2 – 6. Het jongensteam heeft de thuiswedstrijd gewonnen met 5 – 3 van Westervoort. Het meisjesteam heeft de uitwedstrijd verloren met 7 – 1. Het eerste jeugdteam is afgereisd naar Kootwijkerbroek maar heeft niet hoeven spelen. Het bleek dat dit team zich een paar weken geleden al had terug getrokken, maar dit was bij Badminton ’80 helaas niet bekend.

De komende twee weken zijn er geen wedstrijden in verband met de Dutch Open in Almere en de herfstvakantie. Op zaterdag 6 november speelt het eerste seniorenteam een uitwedstrijd tegen Barneveld.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie