S.G. Hattem-Wezep <19 maatje te klein voor OZ&PC.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9180
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

S.G. Hattem-Wezep <19 maatje te klein voor OZ&PC.

Bericht door Redactie » ma okt 18, 2010 12:49

S.G. Hattem-Wezep <19 maatje te klein voor OZ&PC

Wezep- Na de overwinning van vorige week tegen Proteus uit Twello stond er voor het waterpoloteam t/m 19 jaar van S.G. Hattem-Wezep afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen OZ&PC op het programma. Een stunt tegen de hogergeplaatste concurrent zat er helaas niet in. De wedstrijd eindigde in 5-9 voor de bezoekers uit Oldenzaal.


De eerste periode begon uitstekend voor Hattem-Wezep, de bezoekers zochten als eerste de aanval maar in de eerste de beste tegenaanval wist Kevin Mulder het net te vinden. OZ&PC drong aan wat resulteerde in twee doelpunten. Robin Koper zorgde met een mooie boogbal voor de gelijkmaker.

De tweede periode werd onhandig begonnen, al snel scoorde de bezoekers de 2-3, maar Peter Luchtenberg scoorde uit een man-meer situatie de aansluitingstreffer. OZ&PC creëerde hierna kans op kans maar doelman Vincent v. Tilburg capituleerde tweemaal bij de een schoten van de Oldenzalers. Hierdoor liep OZ&PC halverwege de wedstrijd weg naar 3-5.

Tijdens de derde periode duldde OZ&PC geen tegenstand van Hattem-Wezep en ging fysieker en harder spelen. Dit zorgde regelmatig voor enige opstootjes en reacties van het publiek. De goede sfeer die er eerst was werd steeds grimmiger vooral nadat Peter Luchtenberg het bad moest verlaten na een blessure. Het publiek vond dat de scheidsrechters teveel over het hoofd zagen. Niet al te min breidde OZ&PC deze periode z’n voorspong uit naar 3-8.

De laatste periode benutte Oskar Verholt een strafworp, maar de nr. 8 van OZ&PC bracht de score op 4-9. Robin Koper scoorde nog uit een man-meer situatie, maar tot verdere hoogtepunten kwam de wedstrijd niet meer.

Periodestanden: 2-2,1-3,0-3, 2-1.
Doelpuntenmakers: Robin Koper 2x, Kevin Mulder 1x, Peter Luchtenberg 1x en Oskar Verholt 1x.

De volgende wedstrijd van S.G Hattem-Wezep <19 is op 6 November om 18:00uur in het Aabad in Zwolle tegen wederom OZ&PC.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie